Jubilæumstilbud

Capio CFTK fylder 10 år i år! Det vil vi fejre med dig og tilbyder dig ekstra fordelagtige priser i forbindelse med din vægtoperation

Capio CFTK har Skandinaviens længste erfaring med Sleeve Gastrectomy. Vi begyndte allerede i starten af 2007 med denne type af vægtoperation, og vi var de første i Skandinavien. Sleeve Gastrectomy og Gastric Bypass er moderne behandlinger, tilpasset hver enkelte patient. På Capio CFTK udfører vi vægtoperationer på personer med et BMI på 30 og derover.

Overvægt og fedme er i dag et meget opfattende samfundsproblem.

Helbredet påvirkes negativt på mange måder, og diabetes, forhøjet blodtryk, nedslidte knæ og hofteled og cancer er kun nogle eksempler på følgesygdomme ved fedme. Risikoen for at dø for tidligt er stor, og livskvaliteten er ofte nedsat.

Det er nødvendigt med en behandling, som for altid vil ændre ens livsstil, hvad angår kost- og motionsvaner. For mange er det svært at gennemføre et varigt vægttab. Kirurgisk indgreb er ofte det bedste valg, når konservativ behandling med kost- og motionsråd, eventuelt i kombination med medicinsk behandling, ikke virker. Her kan man foretage en mavesæksoperation for at opnå et permanent vægttab.

Vægtoperation med kikkertteknik

Vægtoperationer (som ofte i daglig tale kaldes for maveoperationer) er i dag gennemprøvede med god effekt på vægttab, også på lang sigt. Vores vægtoperationer udføres med kikkertkirurgi, og vi anvender forskellige metoder afhængigt af, hvad der er bedst for den pågældende patient. Vores mest benyttede vægtoperation er Sleeve Gastrectomy, men vi udfører også Gastric Bypass.

Capio CFTK introducerede Sleeve i Skandinavien i 2007 som metode indenfor vægtkirurgi, og derfor har vi i særklasse den længste erfaring indenfor Sleeveoperationer.

Jubilæumstilbud hvor alt er inkluderet – gratis konsultation – to overnatninger

  • Sleeve Gastrectomy for 59.000 kr (normalpris 68.000 kr)
  • Gastric Bypass for 62.000 kr (normalpris 71.000 kr)

Inkluderet:

  • konsultation med vores kirurg
  • vægtoperation og postoperativ pleje
  • to indlæggelsesdøgn
  • receptudskrivning
  • rådgivning af læger, sygeplejersker og diætist efter behov
  • vores endagskursus, som vi kalder Livstilsdagen. Afholdes i Danmark
  • Vores supportprogram, der løber over 3 år. Her bliver du også inviteret til at deltage i Livstilsdagen med fokus på kost, motion, krop og sjæl

De fleste andre klinikker tilbyder en overnatning, men for din tryghed tilbyder vi to overnatninger. Vil du allerede hjem efter en nat, kan du naturligvis vælge det, men langt de fleste synes, at det er rart at blive en ekstra nat.

For at gøre brug af tilbuddet skal operationsdatoen være booket inden den 17 november 2017, og operationen skal være gennemført senest den 21. december 2017.