Velkommen til Capio Gildhøj

Hos Capio Gildhøj står vi klar til at byde dig velkommen indenfor til specialistbehandling i rolige omgivelser. Vi tilbyder undersøgelse og behandling inden for mange forskellige specialer, hvor vi blandt andet er et af landets største hospitaler i ryg- og ortopædkirurgi. Du finder os i nærheden af København, hvor vi har gode parkeringsforhold og nem tilgængelighed. Her på siden er der praktisk information, der kan være nyttig for dig at kende, inden dit besøg hos os.

Praktisk information

Capio Privathospital Gildhøj har adresse i Brøndby på Borgmester Kjeld Rasmussens Boulevard 16, 2605 Brøndby.

Parkering

Vi minder dig om at huske din parkeringsskive!

På hverdage i tidsrummet fra kl. 6 til kl. 21 er de fleste P-pladser 2 timers-parkering, som kræver P-skive. Tjek skiltningen, da nogle af p-pladserne har kortere parkeringstid.

Udenfor dette tidsrum og på øvrige pladser kræves P-billet. Du kan hente en billet i vores reception og på sengeafdelingen.

Ved opladning af hybrid- eller elbil gælder almindelige parkeringsbetingelser.

Sådan oplader du din bil

Download Spirii Go appen – Indtast dine betalingsoplysninger – Gå op i ventre hjørne under “Betaling og vouchers” – Indtast voucherkoden: Gildhøj gæst – Start opladningen til den angivne pris i appen (prisen kan ændre sig, så hold venligst øje med prisen inden du påbegynder opladningen)

Husk at de almindelige parkeringsregler gælder under opladningen.

Offentlig transport

Fra Brøndby Strand Station skal du med bus 500S (retning Kokkedal eller Ballerup St.). Stå af ved 3. stop.

Fra Glostrup Station skal du med bus 500S (retning Brøndby Strand Station eller Ørestad Station). Stå af ved 3. stop.

Om Capio Gildhøj

Capio Gildhøj er et af landets største hospitaler inden for ortopædkirurgi og rygkirurgi. De ortopædkirurger og rygkirurger, der står for behandlingen hos os, er nogle af Danmarks bedste og mest erfarne, og derfor kan du som patient være sikker på at få en professionel, tryg og moderne behandling hos Capio Gildhøj. Udover ortopædkirurgien tilbyder vi undersøgelse og behandling ved speciallæger inden for mange andre specialer, herunder reumatologi, mave-tarmkirurgi og neurokirurgi. Vi har vores eget fysioterapi-center og vi foretager flere slags scanninger og røntgen. Vi har altid patienten i centrum og samarbejder om at skabe trygge og effektive behandlingsforløb. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Capio Gildhøj.