Velkommen til Capio Hellerup

Hos Capio Hellerup har vi altid patienten i centrum. Vores erfarne teams samarbejder om at kunne tilbyde dig hurtig adgang til en tryg og sikker behandling ved nogle af landets dygtigste speciallæger. Du finder os i rolige omgivelser med kort afstand til København med nem tilgængelighed og gode transportmuligheder. Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor hos Capio Hellerup.

Praktisk information

Capio Hellerup er centralt placeret i bydelen Tuborg Nord omkring det gamle Tuborg Bryggeri.

Når du besøger os i Hellerup, skal du være særlig opmærksom på, at vi har to indgange. Kig derfor grundigt i din indkaldelse, hvor det fremgår, hvilken adresse du skal møde på.

Privathospitalets har to adresser på hver sin side af pladsen kaldet Bryggertorvet: Hovedadressen Hans Bekkevolds Allé 2B, samt Tuborg Parkvej 8, hvor du blandt andet finder mammografi, dermatologi og neurofysiologi. Bygningen ligger over for vores hovedadresse. Du kan komme ind på denne del af hospitalet fra begge sider af bygningen, hhv. fra Bryggertorvet 1 (bag den store skulptur på pladsen) og fra Tuborg Parkvej 8 (sidevej til Strandvejen).

Afstanden til Københavns Rådhusplads er kun 6,5 km, afstanden til Kastrup Lufthavn er 14 km Malmö er ca. 50 km.

Offentlig transport

Du kan nemt komme til hospitalet med offentlig transport. Bus nr. 164, 1A, 21 og 23 holder på Strandvejen i kort afstand fra hospitalet.

Parkering
Der forefindes gratis parkeringspladser uden tidsbegrænsning umiddelbart foran privathospitalet. Der er dog 2 timers parkeringszone i udvalgte områder omkring hospitalet. Bemærk, at der kan være begrænsede pladser tæt på hospitalet, og at du derfor bør komme i god tid.

Hjælp til kørsel

Såfremt du ikke selv har mulighed for at bestille hjemtransport, kan vi være behjælpelige med at bestille Falck, Taxa eller Flextrafik. Hvis du er henvist fra et offentligt sygehus, kan du have mulighed for at få kørselsgodtgørelse. Kontakt dit hjemmesygehus eller patientrådgiver for at få hjælp til dette.

 

Om Capio Hellerup

I udkanten af København finder du Capio Hellerup, hvor vi har en lang række specialer repræsenteret. Vi tilbyder blandt andet behandling af de fleste ryg- og ortopædkirurgiske problemstillinger udført af erfarne specialister. Derudover kan du få udredning og behandling ved blandt andre øre-næse-halskirurger, gynækologer og hjertelæger. Ligesom det er muligt at få foretaget en lang række røntgenundersøgelser og scanninger, herunder MR-scanninger og mammografier. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du finder vores kontaktoplysninger længere oppe på siden. Vi ser frem til at give dig en tryg, effektiv og grundig behandling hos Capio Hellerup.

Øvrige afdelinger