Velkommen til Capio Hellerup

Hos Capio Hellerup har vi altid patienten i centrum. Vores erfarne teams samarbejder om at kunne tilbyde dig hurtig adgang til en tryg og sikker behandling ved nogle af landets dygtigste speciallæger. Du finder os i rolige omgivelser med kort afstand til København med nem tilgængelighed og gode transportmuligheder. Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor hos Capio Hellerup.

Praktisk information

Vær opmærksom på, at Capio Hellerup har 2 forskellige indgange:

  • Indgang A: Tuborg Boulevard 1, 2900 Hellerup
  • Indgang 2B: Hans Bekkevolds Allé 2B, 2900 Hellerup

Din indkaldelse angiver korrekt indgang.

Offentlig transport: Busser 164, 1A, 21, og 23 stopper nær hospitalet på Strandvejen.

Parkering: Gratis uden tidsbegrænsning foran hospitalet, 2 timers zone i visse områder. Ankom tidligt, da pladser kan være begrænsede.

Transportassistance: Kontakt os for bestilling af hjemtransport eller spørg dit sygehus om kørselsgodtgørelse.

Om Capio Hellerup

I udkanten af København finder du Capio Hellerup, hvor vi har en lang række specialer repræsenteret. Vi tilbyder blandt andet behandling af de fleste ryg- og ortopædkirurgiske problemstillinger udført af erfarne specialister. Derudover kan du få udredning og behandling ved blandt andre øre-næse-halskirurger, gynækologer og hjertelæger. Ligesom det er muligt at få foretaget en lang række røntgenundersøgelser og scanninger, herunder MR-scanninger og mammografier. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du finder vores kontaktoplysninger længere oppe på siden. Vi ser frem til at give dig en tryg, effektiv og grundig behandling hos Capio Hellerup.