Velkommen til MR-scanning Aarhus

I centrum af Aarhus by finder du MR-scanning Aarhus. Her kan vi tilbyde dig hurtigt adgang til MR-scanninger hos vores erfarne radiografer og radiologer, der sammen sikrer dig en grundig og tryg scanningsoplevelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken.

Praktisk information

Capio MR Aarhus er beliggende i Speciallægernes Hus i Aarhus midtby ca. 400 meter fra Capio Privathospital Aarhus, 500 meter fra banegården og 450 meter fra Musikhuset. Der er indgang fra Morten Børups Gade nr. 8.

Bemærk:

Capio MR Aarhus ligger IKKE i Scandinavian Center lige som Capio Privathospital Aarhus, men ca. 400 m derfra.

Der er venstresving forbudt ved Morten Børups Gade, når man kommer sydfra af Frederiks Allé. Kør derfor forbi Morten Børups Gade til du når Sankt Nikolaus Gade, hvor du drejer til venstre. Herefter drejer du til venstre af Valdemarsgade og sidst til venstre af Morten Børups Gade.

Du skal selv sørge for transport til og fra hospitalet.

Kørsel 

Såfremt du ikke selv har mulighed for at bestille hjemtransport, kan vi være behjælpelige med at bestille Falck, Taxa eller Flextrafik.

Hvis du er henvist fra et offentligt sygehus, kan du have mulighed for at få kørselsgodtgørelse. Kontakt da dit hjemmesygehus eller patientrådgiver for hjælp til dette.

Offentlig transport

MR Aarhus ligger i gåafstand (600 m) fra banegården og det er nemt at komme hertil med bus.

Parkering

Du kan parkere i baggården mod betaling. Idet det er et privat firma, som driver parkeringspladsen, bedes du betale ved parkeringsautomaten eller via parkeringsapps – følg skiltningen på pladsen.

 

 

 

 

Om MR-scanning Aarhus

Hos MR Aarhus tilbyder vi som den eneste privatklinik i Danmark højkvalitets MR-scanninger af hoved, ryg, led eller bløddele (sener og muskler) på en kraftfuld 3.0 Tesla MR-scanner. Det giver os mulighed for at lave scanningsbilleder af allerhøjeste kvalitet, hvilket er en afgørende forudsætning for at kunne stille den rette diagnose. Hvis du har spørgsmål, kan du læse mere om MR-scanninger her, og du er også altid meget velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger længere oppe på siden. Vi ser frem til at give dig en tryg og professionel scanningsoplevelse hos MR-scanning Aarhus.

Øvrige afdelinger