Artikler fra Capio


Få undersøgt de mærkelige mærker på huden

Det er ikke kun modermærker, man skal holde øje med og sørge for at få tjekket. Vores hudlæge, Jon Diernæs, fortæller her, hvad du skal holde øje med, og hvordan en undersøgelse foregår.

Brystimplantater og udvikling af kræft - sidste nye om brystimplantater

Vores plastikkirurger modtager rigtig mange henvendelser fra kvinder med brystimplantater efter en nyhedshistorie i november om, at en fransk undersøgelse har påvist en sammenhæng mellem en bestemt type brystimplantater og lymfekræft.

Tips til træning på ferien

Ferietid er ofte = ingen træning (og masser af is). Få et par tips til træning og bevægelse på rejsen her.

Hjælp til akutte smerter i lænden

Herunder får du til hver rygtype en hvileøvelse og en aktiv øvelse, der kan hjælpe dig, hvis du oplever akutte smerter i lænden.

Fysioterapeuternes råd til bækkenbundstræning

Bækkenbunden er vigtig at træne for både mænd og kvinder, da en trænet bækkenbund er vigtig for et velfungerende sexliv og kan beskytte mod inkontinens.

10 gode råd til dig, der overvejer kosmetisk kirurgi

Hvad skal man tænker over, hvis man overvejer kosmetisk kirurgi? Plastikkirurg Benedikte Thuesen fra Capio CFR Hellerup giver dig 10 gode råd her.

Kan man amme efter en brystoperation?

Kan man amme efter en brystoperation? Det spørgsmål får vores plastikkirurger tit. Svaret er, at det afhænger af, hvilken operation du får foretaget.

Tre tips til at mindske smerter i gigtramte hænder

Vintervejret i Danmark kan være hårdt for gigtplagede hænder. Vi har samlet tre tips til dig, som kan hjælpe til at reducere smerter.

Undgå knæskader ved skiløb

Vores fysioterapeuter giver her tre tips til at undgå knæskader ved skiløb.