Fedmekirurgisk Center bliver til Capio CFTK

Fedmekirurgisk Center skifter navn til Capio CFTK. Centeret har været en del af Capio-koncernen siden december 2011 og tager nu det sidste skridt ind i den fælles organisationen. I løbet af efteråret gennemføres navneskiftet og ændringerne i den grafiske profil.

Efter sommerferien har Ewa Börjesson overtaget posten som administrerende direktør. Ewa er uddannet specialsygeplejerske inden for intensiv behandling/anæstesi. Siden 2003 har hun siddet i forskellige lederstillinger i Capio, og i juni 2013 blev hun klinikchef på Capio CFTK.

Ewa Börjesson, Capio CFTK

- At vi nu udadtil viser, at vi er en del af Capio-koncernen gør os mere synlige og hjælper os til at vise, hvem vi er, og hvad vi kan. Det er dog vigtigt for os, at vores patienter ved, at vi stadig er den samme virksomhed, og at vi giver den samme specialiserede behandling og service som altid. For mit eget vedkommende glæder jeg mig til at drive Capio CFTK fremad, så vi fortsat kan være med helt fremme inden for vores eget fagområde og etablere os på nye, siger administrerende direktør Ewa Börjesson.


Vil du have mere information om navneskiftet, er du velkommen til at kontakte Ewa Börjesson, administrerende direktør, Capio CFTK, +46 72 164 70 88.