Capio CFTK Kvalitetsindeks, december 2014: 100 % tilfredse patienter!

Alle respondenterne (vægtpatienter) i december oplyser, at de er fuldt tilfredse med helhedsoplevelsen af plejetiden på Capio CFTK. Vi får også fortsat høje vurderinger i forhold til information, modtagelse og miljøet på klinikken – også selv om vi ikke når op på 100 %. Respondenterne ville også anbefale andre at komme til Capio CFTK.

Capio CFTKs løbende kvalitetsarbejde fortsætter, og for os betyder det, at alle vores interessenter skal kunne være sikre på, at vi tilbyder specialistbehandling af højest mulige kvalitet.

"Det er glædeligt, at så mange af vores patienter er så tilfredse med kvaliteten i vores aktiviteter, og at de vil anbefale os til andre. Både den forløbne måned og samlet set for den tid, vi nu har målt og tilrettelagt vores kvalitetsarbejde i denne form. Vi fortsætter vores arbejde på at få 100 % tilfredse patienter inden for alle områder. Vi kigger også på, hvordan vi kan følge op på vores dagpatienters oplevelse", siger Ewa Börjesson, administrerende direktør for Capio CFTK.

Kvalitetsindeks for Capio CFTK, december 2014

kvalitetsindeks capio cftk december 2014

 

Citat fra nogle patienter i december

"Kanongod pleje!"

"Der var lidt koldt på sygestuen om natten"

"Det var som om det "hastede" lidt med det hele. Jeg kunne godt have tænkt mig en dag mere her."

Kvalitetsindeks for Capio CFTK, august-december 2014

Vi har også samlet resultatet for alle de patienter, der deltog i vores kvalitetsindeks i efteråret 2014. I alt har 84 % af patienterne besvaret kvalitetsundersøgelsen.

kvalitetsindeks-capio-cftk_DK_august-december_2014

 

Om Capio CFTK Kvalitetsindeks 

Vi gennemfører hele tiden undersøgelser blandt vores vægtopererede patienter for at sikre, at patienterne får den rette modtagelse og behandling. Resultaterne præsenteres i vores månedlige kvalitetsindeks. 

De spørgsmål, vi stiller i patientundersøgelsen, handler om kvalitetsområder som:
  • Modtagelse
  • Informationsniveau
  • Miljøet på klinikken
  • Helhedsindstrykket

Det er frivilligt at udfylde undersøgelsen, og man kan være anonym. Svarene anføres på en skala med seks trin, som bruges til at udregne et indeks, hvor 100 % er fuldkommen tilfredse patienter. 

Mere om vores kvalitetsarbejde

Capio CFTK medvirker hvert år i SORegs (Scandinavian Obesity Surgery Register) kvalitetsundersøgelse, som har fokus på medicinsk kvalitet. Resultaterne fra 2013 er gode og ligger over gennemsnittet. Læs mere om resultaterne i SOReg her » 

Vi stræber altid efter at gøre det bedre. Det er et kontinuerligt arbejde, som aldrig står stille. Vores kvalitetsmodel hviler på fire hjørnesten: moderne medicin, god information, venlig modtagelse og hensigtsmæssigt miljø og udstyr. Læs mere om Capiomodellen »