Om os

Capio CFTK tilbyder kirurgi af højest mulige medicinske kvalitet uden ventetider. Siden starten i 2007 har vi hjulpet mere end 4500 overvægtige til et sundt liv og bedre livskvalitet.

Capio CFTKVi driver et kirurgisk specialistcenter i Stockholm, som blandt andet udfører vægtoperationer med skånsom kikkertteknik, og vi har også et modtagelsescenter i Danmark. Vores laparoskopiske kirurger er blandt de dygtigste i Skandinavien. Vi tilbyder også plastikoperationer til patienter, som har fået en stor mængde overskydende hud efter en vægtoperation.

 

Historie

I 2007 introducerede docent Dag Arvidsson og Centrum for kikkertkirurgi sleeve-gastrectomy i Sverige. Der betyder, at kirurgen fjerne størstedelen af patientens mavesæk for at dæmpe sultfølelse og indtag af mad. Fordelen ved sleeve-gastrectomy sammenlignet med gastric bypass er, at patienten har mindre risiko for at blive udsat for fejlernæring og fordøjelsesproblemer. Læs mere om Sleeve-metoden

Sleeve-gastrectomy er vores mest udbredte overvægtsoperation, men vi tilbyder også gastric bypass til de patienter, der efterspørger det. I forbindelse med introduktionen af den nye metode begyndte vi også at udføre fedmeoperationer for patienter med BMI fra 30 i stedet for 35.  

 

En del af Capio-koncernen

Fedmekirurgisk center og Centrum for kikkertkirurgi har været en del af Capio-koncernen siden 2011. Vi er stadig den samme engagerede stab som tidligere med samme specialistbehandlinger og service, men nu sammen med en af Europas førende sundheds- og sygeplejevirksomheder. I efteråret 2014 skiftede vi navn til Capio Centrum för Titthålskirurgi AB, og vi opdaterede vores grafiske profil, Capio CFTK, for at afspejle dette. Læs mere om Capio CFTK

Vægtoperationer

Vægtoperationer er i dag gennemprøvet med god effekt, også på langt sigt. Vores operationer bliver foretaget med kikkertkirurgi, og vi anvender den, som passer bedst til patienten. Læs mere om vægtoperationer hos Capio CFTK.

Vægtoperationer

Plastikkirurgi

Efter en vægtoperation med en kraftig vægtreduktion opstår der ofte overskydende hud på blandt andet maven, men også på arme, lår og bryst. Plastikkirurgi kan være et godt supplement i den forbindelse. 

Plastikkirurgi

Read more