3-årigt supportprogram

En vægtoperation er en ny start i livet, men det er ikke nogen mirakelkur til at blive sund. Umiddelbart efter operationen begynder et nyt liv med ændrede madvaner og motion. For at give dig som patient de bedste forudsætninger for at ændre dit adfærdsmønster støtter vi dig gennem et 3-årigt supportprogram.

Inden for tre år efter din overvægtsoperation er du velkommen til at kontakte vores kirurger, sygeplejersker og diætist, når du har brug for vejledning og har spørgsmål om ernæring, motion eller andet vedrørende operationen. Du kan f.eks. få foretaget en ernæringsberegning af dit madindtag og få afklaret din kropssammensætning for at motivere dig til at fortsætte med den sunde livsstil.

Supportprogrammet går i gang, så snart du kommer hjem, og du kan ringe eller e-maile til os eller besøge os så ofte, du har brug for. 

I supportprogrammet indgår også et opfølgende møde, en inspirationsdag, hvor du sammen med andre patienter får motivation til at komme i gang med eller opretholde en sund livsstil. Du får også mulighed for at få en samtale med din diætist. 

Ring og book en gratis og uforpligtende samtale med vores danske sygeplejerske og kostvejleder.

 


Vores 3-årige supportprogram omfatter

 

  • Telefon- og mailkontakt og fysiske møder med kirurger, sygeplejersker og diætist, når du har brug for vejledning eller har spørgsmål.
  • Opfølgende møde med endagsprogrammet, hvor vi fokuserer på, hvordan man opretholder sunde kostvaner og kommer i gang med nogle gode motionsaktiviteter.

 

Vil du vide mere om vægtoperationer hos Capio CFTK?

Kontakt os for at få mere information.

 

 

 

Read more