Gastric Sleeve

Gastric Sleeve er en moderne operationsmetode og vores mest almindelige indgreb mod overvægt. Ved Sleeve Gastrectomy ændres mavesækken til et smalt rør, som bidrager til en kraftig vægtreduktion med få komplikationer.

illustration Gastric Sleeve

Denne operation indebærer, at mavesækken ændres til et "smalt rør". Cirka 75 % af mavesækken fjernes. Mavesækkens volumen reduceres således kraftigt.

I den del, som fjernes, dannes en stor del af kroppens ghrelin, et sulthormon. Et reduceret ghrelin-niveau i blodet medvirker til vægttab.

 

Fordele ved Sleeve Gastrectomy

Sleeve Gastrectomy er i dag vores mest almindelige operationsmetode. Capio CFTK var først med Sleeveoperationer i Skandinavien, og vi har hidtil udført mere end 4500 vellykkede operationer. Fordelen ved sleevemetoden frem for Gastric Bypass (som i dag stadig er den mest udbredte operationsmetode, eftersom ikke alle regioner og privatklinikker tilbyder Sleeve Gastrectomy) er, at man efter en Gastric Sleeve-operation har mindre risiko for såkaldt dumping og vitamin- og mineralmangel, samt at risikoen for tarmslyng er ubetydelig. 

 

Vil du vide mere om vægtoperationer hos Capio CFTK?

Kontakt os for at få mere information, eller book en konsultation med en af vores erfarne kirurger.

Trin for trin

Vi støtter dig fra første kontakt til et varigt vægttab. Læs mere om, hvordan en vægtoperation foregår hos Capio CFTK.

 

Trin for trin

Patienthistorier

En vægtoperation er ikke kun et kirurgisk indgreb. Læs mere om Louise og andre patienters oplevelser af overvægtsoperationen.

Patienthistorier