Hvorfor vælge Capio CFTK?

Et af vores lyse patientrum

Det er en stor beslutning at bestemme sig for en vægtoperation. Derfor mener vi, at det er vigtigt, at du vælger en klinik med en lang erfaring og med et velfungerende supportprogram, og som ikke slipper dig efter operationen. Nedenfor ser du, hvorfor vi synes, at du skal vælge Capio CFTK.

CFTK var først i Sverige og Danmark med metoden sleeve gastrectomy

I 2007 introducerede overlæge Dag Arvidsson og Centrum for Titthulskirurgi (CFTK) en ny metode i Sverige for patienter med fedme, sleeve gastrectomy. Siden da har vi hjulpet mere end 4500 patienter til et sundt liv og bedre livskvalitet.

 

To indlæggelsesdøgn i forlængelse af din vægtoperationen

De fleste klinikker tilbyder en overnatning efter operationen, men for din tryghed indgår der to overnatninger. Vil du rejse hjem allerede efter en nat, må du selvfølgelig det, men de fleste plejer, at synes, at det er skønt at blive en ekstra nat.

 

Høj medicinsk kvalitet på vægtoperationer

Capio CFTK tilbyder kirurgi af højeste mulige medicinske kvalitet. Vores kirurger har lang erfaring indenfor kirurgi og overvægtsoperationer.

 

Høj tilgængelighed gennem Capio CFTK`s supportprogram

For at give dig som patient de bedste forudsætninger for at lykkes med at ændre din livsstil støtter vi dig gennem et 3-årigt supportprogram. Vi er tilgængelige på hverdage mellem 09-17 (fredag dog til kl.15), og du er velkommen til at kontakte os, så ofte du behøver det. Efter 6 måneder vil du blive inviteret til en Livsstilsdag i København, hvor fokus er, hvordan du opretholder et sundt liv.

 

Erfarent sygehuspersonale

Vores danske sygeplejerske, kostvejleder og koordinator Lene Nørresø har arbejdet for Capio CFTK siden 2010, og er tilgængelig under hele supportprogrammet. Lene Nørresø har en lang erfaring indenfor overvægt, overvægtskirurgi og livsstilsændring.

 

Korte ventetider for overvægtsoperation

Vores ventetider ligger i snit mellem 2-4 uger efter konsultationen med kirurgen.

 

Capio CFTK ligger centralt i Stockholm

Vores klinik ligger på Drottninggatan, centralt i Stockholm city 15 minutters gang fra Centralstationen. Dette gør at det er enkelt at komme til os, uanset hvor du bor. Kommer du fra lufthavnen, er der også mulighed for at tage en taxa direkte til døren.

 

Forløbet inden din vægtoperation er enkel

For dig som bor i Danmark har vi udformet det, så du kun behøver at komme til klinikken I Stockholm, i den uge hvor du skal opereres. Konsultationen med kirurgen før operationen har du per telefon. Opfølgning og support fungerer fint både per telefon, skype eller på vores danske kontor i Dragør. Livsstilsdagen som indgår i vores supportprogram foregår ligeledes i Dragør.