Online Privacy Policy

Vi forstår, at privatlivets fred er vigtigt for brugere af og besøgende på Capios websites. De følgende informationer er designet til at hjælpe vores brugere til at forstå, hvilke informationer vi indsamler, og hvordan vi håndterer og bruger de informationer, vi indsamler.

Persondataansvarlig: Capio Specialistcenter AB, Box 583, 101 31 Stockholm

Informationsindsamling og anvendelse

I forbindelse med besøg på vores websites kan vi indsamle informationer fra brugeren. Vi behandler kun personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at levere fungerende hjemmesider og administrere indholdet og tjenesterne på hjemmesiderne.

Log-information

Når vores websteder bliver besøgt, indsamles automatisk standardiseret log-information fra brugerens computer, f.eks. oplysninger om, hvilken browser og version der anvendes, internetleverandør, IP-adresse og dato og tid for besøget.

Disse oplysninger giver os mulighed for at vedligeholde, videreudvikle og forbedre vores websteder. Denne data vil ikke blive brugt til at identificere brugerne, ligesom denne data ikke vil blive forbundet med personidentificerbare oplysninger fra andre kilder for at identificere brugeren.

Data, som er gemt i logfiler, slettes regelmæssigt. Yderligere opbevaring er mulig, men i så fald slettes eller anonymiseres brugerens IP-adresse.

Cookies

Vores hjemmesider bruger cookies. Cookies er tekstfiler, som lagres i brugerens browser under besøget på hjemmesiderne. Cookies gør det muligt for browseren at blive identificeret entydigt, når webstederne besøges igen.

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmesider mere brugervenlige. Derudover bruger vi cookies, der muliggør en analyse af, hvordan webstederne bruges, f.eks. sidevisningsfrekvens og anvendte søgetermer, for at forbedre kvaliteten af vores websteder og hjemmesidernes indhold.

Cookies anvendes nogle gange til at indsamle oplysninger, som anses for at være personlige data, som f.eks. IP-adresse og oplysninger, der er knyttet til IP-adressen, men ingen personlige data, der direkte kan henføres til brugeren.

Cookies slettes enten automatisk, når brugeren lukker browseren, såkaldt midlertidige cookies, eller gemmes på brugerens computer for at lette fremtidige besøg på webstedet, såkaldte permanente cookies. Selv permanente cookies slettes efter en vis tid.

Ved at ændre indstillingerne i browseren kan brugeren deaktivere eller begrænse overførslen af cookies. Allerede lagrede cookies kan slettes når som helst. Dette kan også gøres automatisk. Hvis cookies er deaktiveret, er det muligvis ikke muligt at bruge bestemte funktioner på vores hjemmesider.

På vores hjemmesider informeres brugeren og brugen af cookies. I informationen fremgår også, hvordan lagring af cookies kan forhindres i browserens indstillinger.

Læs mere om hvilke cookies vi bruger på capio.dk

Kontaktformularer og e-mailkontakt

Når en bruger kontakter os med et spørgsmål via kontaktformular på vores hjemmesider, skal brugeren muligvis give os personlige oplysninger (såsom kontaktoplysninger). Vi bruger disse personoplysninger til at besvare/håndtere sådanne spørgsmål og forespørgsler og til at håndtere yderligere korrespondance.

Tilsvarende kan brugeren kontakte os med generelle spørgsmål via e-mail. I så fald behandles personlige data, som brugeren giver via e-mail. Personlige data bruges udelukkende til at behandle en sådan korrespondance. Personlige data slettes, så snart de ikke længere er nødvendige for formålet.

Information og nyhedsbreve

Vi kan anmode om personlig information fra brugeren, hvis han/hun ønsker at tilmelde sig information og nyhedsbreve. Når en bruger ønsker at abonnere på information og nyhedsbreve, beder vi om kontaktoplysninger. Vi bruger kun kontaktoplysningerne til at sende de ønskede oplysninger. Personlige data slettes, når brugeren ikke længere ønsker at abonnere på information eller nyhedsbreve.

Bestillinger/ordrer

Vi kan anmode om personlig information fra brugeren i forskellige ordreformularer. Brugeren skal i disse tilfælde oplyse personlige oplysninger (f.eks. navn og adresse). Disse personoplysninger bruges kun til at opfylde ordrer. Hvis vi har et problem med at håndtere en ordre, kan vi også bruge de medfølgende kontaktoplysninger til at kontakte brugeren. Personlige data slettes, så snart de ikke længere er nødvendige for formålet med indsamlingen.

Analyseværktøj

Vi bruger Google Analytics til at overvåge brugeraktivitet på vores hjemmesider. Google Analytics er et webanalyseværktøj fra Google Inc. ("Google") og bruger cookies, som kan følge brugerens indstillinger, når de besøger vores websteder. Den genererede information (herunder IP-adresse) vil som standard blive anonymiseret for at udelukke en personlig reference. Oplysningerne, der genereres af disse cookies, overføres normalt til og gemmes af Google på servere i USA. Alle brugere har mulighed for at deaktivere cookies i browserindstillinger.

Google bruger disse informationer til at evaluere brugen af webstederne, udarbejde rapporter om brugeraktivitet på vores websteder og give os andre tjenester i forbindelse med brugen af vores hjemmesider. Vi bruger kun disse oplysninger til statistiske formål.

Tredjepartstjenester

Vi kan samarbejde med tredjeparter for at levere de tjenester, der er beskrevet i denne policy. Vi vil i så fald videregive de personlige oplysninger, der er nødvendige for, at tredjeparter kan levere ydelserne.

Eksterne links

Vores hjemmesider kan indeholde links til andre organisationers hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for privatlivspolitik og håndtering af personoplysninger på andre organisationers hjemmesider.

Brugerens rettigheder

Brugeren har ret til at anmode om oplysninger om, hvilke personlige data vi opbevarer om brugeren.

Hvis de personlige oplysninger, vi har, er forældede eller forkerte, har brugeren ret til at anmode om en opdatering og korrektion af dataene. Brugeren kan også have ret til at anmode om sletning af personoplysninger, som vi har om brugeren, forudsat at vi ikke har lovbestemt pligt til at opbevare data eller legitim interesse, som vejer tungere, i at beholde sådanne oplysninger.

Hvis behandlingen af personoplysninger udføres med samtykke, har brugeren til en hver tid ret til at kontakte den personoplysningsansvarlige for at tilbagekalde sit samtykke.

Enhver anmodning om adgang, korrektion og sletning samt tilbagekaldelse af samtykke skal ske skriftligt til den dataansvarlige.

Ændring af vores Online Privacy Policy

Vi kan fra tid til anden opdatere denne policy. Vi anbefaler, at brugeren ved lejlighed besøger vores Online Privacy policy for at finde opdaterede oplysninger om, hvordan vi håndterer vores besøgendes data.

Kontakt os om vores Online Privacy Policy

I tilfælde af spørgsmål eller klager vedrørende behandling og/eller beskyttelse af personoplysninger eller brugerens rettigheder, vil vi gerne have skriftlige kommentarer sendt til den persondataansvarlige. Vi besvarer alle klager skriftligt.

Hvis brugeren mener, at hans/hendes personoplysninger er blevet behandlet ukorrekt af os, kan brugeren også kontakte Datatilsynet.