Bjarne Kromann-Andersen

Speciallæge i urologi

Tilknyttede afdelinger
Capio Hellerup

Introduktion

Bjarne Kromann-Andersen er uddannet kirurg og urolog på afdelinger i København. Han var i perioden 1995-2001 ansat ved urologisk afd. på Rigshospitalet og var fra 2001-2019 overlæge ved urologisk afd. på Herlev Hospital. Bjarne Kromann-Andersen har været med til at indføre minimal invasiv kirurgi, dvs. laparoskopisk kirurgi og robotassisteret laparoskopisk kirurgi i urologien.

Erfaring

Bjarne Kromann-Andersen har i mere end 20 år været speciallægekonsulent ved flere privathospitaler, og siden januar 2019 ved Capio. Han har varetaget diagnostik samt medicinsk og kirurgisk behandling af vandladningsproblemer hos mænd og kvinder, urinvejsinfektioner og inkontinens. Hos mænd har han desuden behandlet sygdomme i penis og pung samt rejsningsbesvær. Han har således mangeårig erfaring med urologiske sygdomme og deres behandling.

Øvrig information

Bjarne har været forfatter eller medforfatter til mere end 50 videnskabelige artikler, især med fokus på laparoskopi/robotkirurgi (minimal invasiv kirurgi) samt erektiv dysfunktion.