Kristian Bruun Petersen

Speciallæge i øre,-næse- og halssygdomme

Tilknyttede afdelinger
Capio Aarhus

Introduktion

Kristian Bruun Petersen er speciallæge i øre-, næse- og halskirurgi og arbejder som næse- og bihulekirurg på Aarhus Universitets Hospital. Han varetager udredning og behandling af kroniske næse- og bihulerelaterede sygdomme og både almen og højtspecialiseret funktionel og kosmetisk næsekirurgi. Han sidder i Allergicenter Vest, der varetager behandlingen af de mest komplekse tilfælde af kronisk næse- og bihulebetændelse i Vestdanmark, og har indtil for nyligt været lægefaglig leder af Søvnklinikken på AUH.

Øvrig information

Kurser/undervisning

Klinisk lektor ved Aarhus Universitets Hospital. Kristian underviser læger og specialtandlæger i flere af sundhedsstyrelsens specialespecifikke kurser, herunder næse- og bihulekirurgi, lungemedicin, ortodonti og kæbekirurgi, i blandt andet endoskopisk endonasal operationsteknik og næsens og bihulernes anatomi og sygdomme.

Videnskab

Førsteforfatter eller vejleder på flere artikler publiceret i internationale tidsskrifter omhandlende blandt andet sino-nasal cancer, kirurgisk behandling af næseblødning og søvnmedicin.