Paul Ostri

Overlæge, speciallæge i urologi

Tilknyttede afdelinger
Capio Hellerup

Introduktion

Paul Ostri har en meget bred klinisk erfaring med diagnostik og behandling af urologiske lidelser med speciel ekspertise inden for prostatalidelser (herunder cancer) og sten i urinvejene.

Uddannelse

Paul Ostri er cand. med. fra 1975 og blev speciallæge i kirurgi 1987 og i urologi i 1988. Fellow of the European Board of Urology 1993.

Erfaring

Paul Ostri har været ansat på de urologiske afdelinger i Gentofte, Rigshospitalet og Glostrup. Var 1993-2003 Administrerende overlæge på organkirurgisk afdeling Frederikssund Sygehus, 2003- 2009 Ledende overlæge/ Klinikchef på urologisk afdeling Frederikssund Sygehus, og fra 2009 -2016 Ledende overlæge på Frederiksberg Hospitals urologiske afdeling. Fra 1/1 2016 fast tilknyttet Capio CFR.

Har publiceret flere arbejder i internationale tidsskrifter og har stor foredrags- og undervisningserfaring. Har holdt sig fagligt opdateret ved deltagelse i talrige konferencer og kurser.

Er medlem af Dansk Medicinsk Selskab, Dansk Kirurgisk Selskab, Dansk Urologisk Selskab, European Association af Urology og American Society og Clinical Oncology