Skal vi være jeres nye sundhedspartner?

Med vores helbredsundersøgelser kan I forbedre jeres arbejdsstyrkes trivsel og produktivitet. Kontakt os i dag og hør, hvordan Capio Privathospital som jeres sundhedspartner kan skabe værdi for jeres virksomhed. Vi ser frem til at hjælpe jer med at nå jeres sundheds- og forretningsmål.

Hvad siger vores kunder?

Capio Privathospitals helbredforløb havde en stor positiv effekt på vores virksomhed. Det førte til en forbedring af vores medarbejderes sundhed, trivsel og produktivitet. Capio Privathospital var meget lydhøre over for vores behov og skræddersyede et forløb, der passede til vores virksomhedskultur. Vi kan varmt anbefale Capio Privathospital til andre virksomheder, der ønsker at styrke deres virksomheds image og øge produktiviteten gennem investering i medarbejdernes sundhed og trivsel.

“Capio Privathospitals helbredforløb tilførte stor værdi til vores virksomhed. Udover sundhedsmæssige forbedringer og øget trivsel, styrkede det vores image og ansvarlighed som arbejdsplads. Produktiviteten steg, og sygefraværet faldt. Capio var lydhøre overfor vores behov og skræddersyede et perfekt forløb til vores virksomhed. Vi anbefaler Capio til virksomheder, der ønsker at investere i medarbejdersundhed og styrke virksomhedsimage.”