Privat patient

Udredning og behandling uden ventetid

På Capio Privathospital kan vi hjælpe dig til en hurtig afklaring eller give en second opinion, hvis du har behov for det.

Du kan komme til forundersøgelse og behandling hos os uden henvisning fra læge eller hospital.

For billeddiagnostiske undersøgelser (røntgen, ultralydsscanning, mammografi, DEXA-scanning og MR-scanning) skal der dog foreligge en henvisning fra en læge på henvisningshotellet.

Privat patient

Du vil typisk kunne komme til forundersøgelse 1-2 uger efter, du har kontaktet os.

Ud fra en undersøgelse af dine smerter, diverse tests og den sygehistorie (anamnese) du kan fortælle, vil lægen snakke med dig om de behandlingsmuligheder, der er, og informere dig om behandlingsforløbet.

For at stille en helt præcis diagnose kan det være nødvendigt med blodprøver og røntgen og i nogle tilfælde en MR-scanning, som vi kan udføre på alle vores hospitaler.

Røntgenbilleder, som tidligere er taget på et andet hospital, vil vi kunne rekvirere med dit skriftlige samtykke.

Ring til vores bookingafdeling for at høre nærmere og for bestilling af tid til forundersøgelse. Du finder kontaktinformationer her.

Hvis lægen vurderer, at du skal opereres, vil det typisk kunne ske inden for 2-3 uger efter forundersøgelsen.

Er du medlem af Sygeforsikringen "danmark", kan du, alt afhængig af din personlige dækning, opnå refusion for behandling på Capio, idet hospitalet er godkendt til at udføre operationer under det ortopædkirurgiske område, herunder bl.a. behandling af diskusprolaps.

Er du i tvivl om omfanget af din dækning ved en eventuel behandling på Capio, kan du kontakte "danmark".

På Sygeforsikring "danmark"s hjemmeside www.sygeforsikring.dk finder du alle relevante kontaktoplysninger samt en liste over godkendte operationer.

Hos Capio kan du betale med Dankort, MobilePay, bankoverførsel eller kontant.

Der er d. 1. juni 2021 vedtaget en lovændring af Hvidvasklovens § 5 - kontantforbuddet. Med grundlag i denne lovændring tager vi pr. 1. juli 2021 ikke imod kontantbeløb over kr. 19.999.

Se nærmere vedr. betalingsfrist i dit indkaldelsesbrev.

Bemærk venligst, at alle operationer og behandlinger tillægges et gebyr på 5 % til dækning af lovpligtig patientforsikring.

Du kan vælge at dele din betaling op over 24-60 mdr. med en Sundhed+ Kredit. Læs mere om mulighederne for finansiering her.