Brystforstørrelse med eget fedtvæv

Kontakt os

Brystforstørrelse med eget fedtvæv - Capio Hellerup

Fedttransplantation, også kaldet lipoinjektion, kan udføres med forskellige teknikker, og resultaterne afhænger af mange faktorer. Mange kvinder ser det som en "win-win"-situation, at man kan fjerne fedtvæv et sted, hvor man har fedtdepot (ofte lår, lænd eller mave) og anvende det, hvor der mangler volumen eller form.

Fedttransplantation anvendes i stigende grad som selvstændig behandling eller som supplement til anden behandling, fx sammen med brystimplantat. Ikke alle kvinder er dog egnede til indgrebet. For at vurdere om teknikken kan være relevant for dig, er det derfor vigtigt at få en individuel vurdering og samtale med en højtspecialiseret plastikkirurg med henblik på at vurdere dine muligheder og forventninger og planlægge det bedste behandlingstilbud til dig.

Fedttransplantation er en skånsom procedure, hvor man anvender patientens eget naturlige fedtvæv til at korrigere bryststørrelse, -form eller følger efter tidligere brystoperationer.

På Capio anvender vi Bodyjet-systemet, hvormed vi først foretager en skånsom fedtsugning et sted med passende fedtdepoter (oftest lår, lænd eller mave). Fedtcellerne skylles fri ved hjælp af væske, og efter fedtvævet er adskilt fra væsken, indsprøjtes fedtvævet i det område, hvor man har brug for korrektion.

Både fedtsugningen og fedtinjektion foretages med meget tynde kanyler, og man får derfor meget diskrete ar. Fedtvævet indeholder både fedtceller, stamceller og vækstfaktorer, hvorfor fedttransplantation kan anvendes til mange typer behandling.

Teknikken kan være relevant for dig, der ønsker at bevare din naturlige brystform, men gerne vil have mere fylde, svarende til ca. en skålstørrelse. Man kan ikke altid forudsige, hvor mange af fedtcellerne der vil vokse fast. Efter 3-6 måneder kan du vurdere det endelige resultat.

Til korrektion svarende til ca. en skålstørrelse er det oftest tilstrækkeligt med én behandling, men der kan være behov for supplerende behandlinger. Fedtcellerne bevarer de egenskaber, de havde før de blev flyttet. Dvs. de har den samme volumen, men resultatet kan ændre sig, hvis du taber dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål om muligheder og behandling. Du finder vores kontaktinformationer her.

Den 1. september 2013 trådte en ny lovgivning om patientforsikring i kraft. Alle undersøgelser og behandlinger, som udføres efter denne dato, tillægges et gebyr på 5 % til dækning af den lovpligtige patientforsikring.

Priser - Konsultation

1. konsultation

Behandling Bedøvelse Indlæggelse Pris
1. konsultation ved speciallæge i plastikkirurgi     Kr. 800,00
Vurdering af resultat af operation foretaget andet sted ved speciallæge i plastikkirurgi     Kr. 1.600,00
Tillæg ved skift fra lokal til fuld bedøvelse     Kr. 5.000,00

 

Kontroller

Behandling Bedøvelse Indlæggelse Pris
Kontrol (inden for 12 måneder efter operation)     Gratis
Kontrol (mere end 12 måneder efter operation)     Kr. 500,00

 

Konsultation Botox og Fillers

Behandling Bedøvelse Indlæggelse Pris
1. konsultation ved læge og speciallist i botox og filler-behandling     Kr. 0,00

 

Priser - Brystforstørrelse

Behandling Bedøvelse Indlæggelse Pris
Brystforstørrende operation med Mentor Cohersive I og 5 års kapselforsikring - uden overnatning Fuld Udskrives samme dag Kr. 32.000,00
Brystforstørrende operation med Mentor Cohersive I og 5 års kapselforsikring - med overnatning Fuld Et døgn Kr. 36.900,00
Brystforstørrende operation med Mentor Cohersive II eller III og 5 års kapselforsikring - uden indlæggelse Fuld Udskrives samme dag Kr. 36.900,00
Brystforstørrende operation med Mentor Cohersive II eller III og 5 års kapselforsikring - med indlæggelse Fuld Et døgn Kr. 41.800,00
Brystforstørrelse med brystløft og Mentor Cohersive I samt 5 års kapselforsikring Fuld Et døgn Kr. 51.900,00
Brystforstørrelse med brystløft og Mentor Cohersive II eller Mentor Cohersive III samt 5 års kapselforsikring Fuld Et døgn Kr. 56.900,00
Udskiftning af brystimplantater Fuld Et døgn Kr. 36.900,00
Tillæg for fjernelse af kapsler ifm. udskiftning af brystimplantater (pr. side) Fuld Et døgn Kr. 8.000,00
Fjernelse af brystimplantater Fuld Udskrives samme dag Kr. 16.400,00
Lipofilling - Fedtinjektion brystforstørrelse (1. behandling) Fuld Et døgn Kr. 36.900,00
Lipofilling - Fedtinjektion brystforstørrelse (2. behandling) Fuld Et døgn Kr. 12.000,00

 

Speciallæger og behandlere