Brystforstørrelse med implantat

Brystforstørrelse med implantat - Capio Hellerup

Ved hjælp af indlæggelse af implantater i brysterne opnås ikke blot øget fylde, men også i nogle tilfælde en mere harmonisk facon.

Er brystet slapt og hænger, må der som regel foretages en supplerende operation (brystløft) samtidig med eller efter indlæggelse af implantaterne for at få en tilfredsstillende facon af brystet. Vi udfører tillige udskiftning eller fjernelse af implantater, brystrekonstruktioner og brystvorterekonstruktioner.

Hos Capio får du kun udført kosmetisk kirurgi og plastikkirurgi af højtuddannede speciallæger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet, som du selv gør. Behandlingen har altid som mål at skabe et naturligt resultat.

Læs mere om brystforstørrende operation med implantat nedenfor. Brystforstørrelse kan også foretages med lipoinjektion (indsprøjtning af eget fedtvæv i brysterne) - Her kan du læse mere om brystforstørrelse med eget fedtvæv

På Capio i Hellerup anvender vi kun implantater af høj kvalitet fra Mentor. Vi giver 5 års kapselgaranti, hvilket betyder, at hvis du inden for 5 år får behov for operation på grund af kapselskrumpning, tilbyder vi gratis operation af dette.

Mentors implantater er CE–mærkede og er blandt de få implantattyper, som er godkendt af et ekspertpanel (FDA) til anvendelse inden for kosmetisk kirurgi også i USA.

Et brystimplantat består af en silikonegele omgivet af en tyk, elastisk skal af silikone med en nubret overflade. Indholdet kan bestå af mere eller mindre tyktflydende silikonegele, og implantaterne kan være runde eller dråbeformede.

Moderne implantater holder i mange år - hvor længe kan ikke siges på forhånd, men man kan med rimelighed forvente en holdbarhed på mindst 10 år og formegentlig betydeligt længere. Man må dog tage med i sine overvejelser, at én eller flere udskiftningsoperationer eventuelt senere kan kommer på tale. Vi kan ikke, selv med de bedste brystimplantater, love, at de kan holde livsvarigt.

På alle Mentors silikoneimplantater er der livsvarig produktgaranti. Såfremt et implantat går i stykker, får man et nyt implantat - man skal dog selv betale for operationen. Såfremt et implantat går i stykker inden for 10 år, får man tillige 1000 Euro som hjælp til udgifter til operationen.

Brystkirurger og plastikkirurger verden over har konkluderet, at brystimplantater er sikre, men kan forårsage meget sjældne og i nogle tilfælde alvorlige komplikationer (”Breast implants are safe, but have very rare, sometimes serious, side effects”).

Vores plastikkirurg Benedikte Thuesen skrevet en artikel om brystimplantater og BIA-ALCL (Brystimplantat-associeret Anaplastisk Large-Cell Lymphoma). Læs den her.

Bogen Skøn hele livet er skrevet af speciallæge hos Capio, Benedikte Thuesen. Bogen giver dig svar på alle spørgsmål vedrørende plastikkirurgi - før den første konsultation, om ventelistegaranti og meget andet - og forklarer også udførligt om ulemper og risici. Alle kosmetiske operationer og behandlinger er gennemgået grundigt, og det er udførligt beskrevet, hvordan du skal forholde dig før og efter hver operation eller behandling.

Bogen kan købes på Capio i Hellerup.

Forundersøgelse

Information om operationen og implantatvalg

Forberedelse til operation

Forholdsregler efter operation

Information om eventuelle komplikationer

Operationen

Den 1. september 2013 trådte en ny lovgivning om patientforsikring i kraft. Alle undersøgelser og behandlinger, som udføres efter denne dato, tillægges et gebyr på 5 % til dækning af den lovpligtige patientforsikring.

Priser - Konsultation og kontrol

 

Undersøgelse

Behandling Pris
1. konsultation ved speciallæge i plastikkirurgi Kr. 800,00
Vurdering af resultat af operation foretaget andet sted ved speciallæge i plastikkirurgi - second opinion Kr. 3.500,00
Tillæg ved skift fra lokal til fuld bedøvelse Kr. 5.000,00

 

Kontroller

Behandling Pris
Kontrol (inden for 12 måneder efter operation) Gratis
Kontrol (mere end 12 måneder efter operation) Kr. 500,00

Priser - Brystforstørrelse

Behandling Bedøvelse Indlæggelse Pris
Brystforstørrende operation med Mentor Cohersive I og 5 års kapselforsikring - uden overnatning Fuld Udskrives samme dag Kr. 33.000,00
Brystforstørrende operation med Mentor Cohersive I og 5 års kapselforsikring - med overnatning Fuld 1 døgn Kr. 38.000,00
Brystforstørrende operation med Mentor Cohersive II eller III og 5 års kapselforsikring - uden overnatning Fuld Udskrives samme dag Kr. 38.000,00
Brystforstørrende operation med Mentor Cohersive II eller III og 5 års kapselforsikring - med overnatning Fuld 1 døgn Kr. 43.000,00
Brystforstørrelse med brystløft og Mentor Cohersive I samt 5 års kapselforsikring Fuld 1 døgn Kr. 56.000,00
Brystforstørrelse med brystløft og Mentor Cohersive II eller Mentor Cohersive III samt 5 års kapselforsikring Fuld 1 døgn Kr. 61.000,00
Udskiftning af brystimplantater Fuld 1 døgn Kr. 36.900,00
Tillæg for fjernelse af kapsler ifm. udskiftning af brystimplantater (pr. side) Fuld 1 døgn Kr. 8.000,00
Fjernelse af brystimplantater Fuld Udskrives samme dag Fra kr. 18.000,00

 

Speciallæger og behandlere