Hudtumorer og ar

Hudtumorer og ar - Capio Hellerup

Mange mennesker får med alderen kosmetisk skæmmende modermærker, fedtknuder, vorter og andre småforandringer i huden, som kan fjernes ved hjælp af kirurgi.

Skæmmende ar efter tidligere operation eller uheld kan ved hjælp af en operation oftest gøres pænere.

Du vil kun få udført kosmetisk kirurgi og plastikkirurgi af højtuddannede speciallæger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet, som du selv gør.

Behandlingen har altid som mål at skabe et naturligt resultat, og vore priser er gennemskuelige - de er inklusive bedøvelse og indlæggelse, hvor det er nødvendigt.

Før operationen skal du til forundersøgelse hos speciallægen. Du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen. Her bliver du informeret om operationen, senfølger og eventuelle komplikationer. Plastikkirurgen informerer dig også om det forventede kosmetiske resultat.

Der skal gå mindst én uge fra forundersøgelsen til operationen, hvis indgrebet betragtes som udelukkende kosmetisk betinget.

Operationen foretages oftest i lokalbedøvelse.

Forandringen optegnes, og der lægges lokalbedøvelse. Forandringer fjernes, således at snittet – så vidt det er muligt – kommer til at ligge i hudfurernes retning. Når forandringen er fjernet, sys defekten med små tråde, og der lægges en plasterbandage.

Såfremt speciallægen vurderer, der er indikation for det, bliver præparatet sendt til mikroskopisk undersøgelse.

Snittet tegnes op, og der lægges lokalbedøvelse. Arvævet fjernes evt. ved hjælp af et zig-zag-ar for at korrigere for en eventuel stramning i arvævet. Når arvævet er fjernet, sys defekten med små tråde, og der lægges en plasterbandage.

Den 1. september 2013 trådte en ny lovgivning om patientforsikring i kraft. Alle undersøgelser og behandlinger, som udføres efter denne dato, tillægges et gebyr på 5 % til dækning af den lovpligtige patientforsikring.

Priser - Konsultation og kontrol

 

Undersøgelse

Behandling Pris
1. konsultation ved speciallæge i plastikkirurgi Kr. 800,00
Vurdering af resultat af operation foretaget andet sted ved speciallæge i plastikkirurgi - second opinion Kr. 3.500,00
Tillæg ved skift fra lokal til fuld bedøvelse Kr. 5.000,00

 

Kontroller

Behandling Pris
Kontrol (inden for 12 måneder efter operation) Gratis
Kontrol (mere end 12 måneder efter operation) Kr. 500,00

Priser - Hudtumorer og ar

Behandling Bedøvelse Indlæggelse Pris
Fjernelse af hudtumor     Kr. 5.000,00
Korrektion af ar     Kr. 5.000,00

 

Speciallæger og behandlere