Overskydende hud

Overskydende hud - Capio Hellerup

Med alderen mister huden langsomt sin elasticitet. Det viser sig ofte på armene, lårene eller maven og især efter større vægttab. Her kan der være behov for en opstramning, hvor den overskydende hud fjernes, og bugmuskulaturen eventuelt opstrammes ved et plastikkirurgisk indgreb.

Vi tilbyder følgende behandlinger:

  • Slapt maveskind

  • Løs hud på overarme

  • Løs hud på inderlår

Du vil kun få udført kosmetisk kirurgi og plastikkirurgi af højtuddannede speciallæger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet, som du selv gør.

Behandlingen har altid som mål at skabe et naturligt resultat, og vore priser er gennemskuelige - de er inklusive bedøvelse og indlæggelse, hvor det er nødvendigt.

Abdominalplastik er et kosmetisk indgreb, der opstrammer slapt maveskind, der især opstår efter stort vægttab og/eller efter graviditeter. Formålet med operationen er at stramme maveskindet op og fjerne hudoverskuddet. Er der slaphed i bugvægsmuskulaturen, strammes denne også op (bugvægsplastik). Navlen bevares, og operationen kan eventuelt kombineres med fedtsugning.

Forudsætningen for et godt resultat er, at man ikke er overvægtig. Overvægtige patienter skal tabe sig inden operationen. Rygere skal ophøre med rygning inden operationen, idet både overvægt og rygning øger risikoen for komplikationer betydeligt.

Normalt ses løs hud på overarme hos midaldrene til ældre kvinder, om end det også kan ses hos yngre kvinder. Den løse hud opstår hyppigst efter et større vægttab og kan da ses i alle aldre hos begge køn.

Man kan starte med at foretage en lille fedtsugning under den hud, der skal fjernes. Det løsner huden og gør operationen nemmere. Herefter afskæres den løse hud, defekten sys sammen, og der anlægges en komprimerende bandage fra hånd til armhule.

Operation for løs hud på lårene anvendes oftest til personer efter et stort vægttab eventuelt efter fedmekirurgi.

Der startes med en fedtsugning af den midterste halvdel af lårene. Herefter udskæres et golfkøllelignende hudstykke og det underliggende overfladiske fedtvæv. I nogle tilfælde vil der være anlagt dræn, dvs. en eller flere små slanger, der tillader overskydende vævsvæske og blod at løbe ud i en pose. Ved afslutningen af operationen anlægges en komprimerende bandage i form af en buks med lav talje og ben til under knæene. Den lukkes med velcro og hægter.

Blæren vil blive tømt lige efter operationen på operationsstuen ved en såkaldt én-gangs katerisation. Ved et meget stort indgreb vil man eventuelt have blære-katheter det første døgn.

Den 1. september 2013 trådte en ny lovgivning om patientforsikring i kraft. Alle undersøgelser og behandlinger, som udføres efter denne dato, tillægges et gebyr på 5 % til dækning af den lovpligtige patientforsikring.

Priser - Konsultation og kontrol

 

Undersøgelse

Behandling Pris
1. konsultation ved speciallæge i plastikkirurgi Kr. 800,00
Vurdering af resultat af operation foretaget andet sted ved speciallæge i plastikkirurgi - second opinion Kr. 3.500,00
Tillæg ved skift fra lokal til fuld bedøvelse Kr. 5.000,00

 

Kontroller

Behandling Pris
Kontrol (inden for 12 måneder efter operation) Gratis
Kontrol (mere end 12 måneder efter operation) Kr. 500,00

Priser - Maveskind

Behandling Bedøvelse Indlæggelse Pris
Slapt maveskind (inkl. evt. opstramning af muskulatur)     Kr. 45.000,00
Slapt maveskind (mini)     Kr. 24.500,00
Tillæg for fedtsugning af maven     Kr. 8.000,00
Tillæg for bugvægsplastik     Kr. 8.000,00

 

 

Speciallæger og behandlere


 

Se før- og efterbilleder

Operation for slapt maveskind