Plastikkirurgi for mænd

Plastikkirurgi for mænd - Capio Hellerup

Hos Capio vil du kun få udført kosmetisk kirurgi og plastikkirurgi af højtuddannede speciallæger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet, som du selv gør.

Behandlingen har altid som mål at skabe et naturligt resultat, og vore priser er gennemskuelige - de er inklusive bedøvelse og indlæggelse, hvor det er nødvendigt.

Brystdannelse hos mænd er oftest en fuldstændig normal tilstand som berører 40-60 % af alle mænd. I de fleste tilfælde er den direkte årsag til gynækomasti ukendt.

Det tilrådes, at man inden operationen udelukker en tilgrundliggende sygdom som årsag til tilstanden (som nedsat leverfunktion, misbrug af alkohol og anabole steroider, hormonproducerende tumorer, stofskiftelidelser osv.). Behandlingen er dog den samme uanset årsag.

Under operationen fjernes uønsket kirtelvæv og/eller fedtvæv. I nogle tilfælde kan man nøjes med at foretage en fedtsugning. Det afhænger af selve brystkirtlens fasthed og størrelse. Sommetider er det nødvendigt også at fjerne overskydende hud, hvis brystet hænger meget. Er du overvægtig, anbefales det, at du går ned i vægt før evt. kirurgisk behandling.

Fedtsugning er en procedure, der fjerner uønskede fedtdepoter, der bevirker, at skikkelsen er uharmonisk. Disse fedtdepoter kan være arvelige og påvirkes ikke af slankekure eller motion. En fedtsugning kan i disse tilfælde være den eneste løsning på problemet. Fedtsugning er dog ikke en metode til mindskelse af overvægt.

Læs mere om fedtsugning hos Capio Hellerup

Med alderen bliver strukturerne omkring øjnene slappe. Dette kan bevirke, at de øvre øjenlåg bliver tunge. Under øjnene kan tilsvarende dannes poser med overskud af hud og fedt. En øjenlågsoperation har til formål at fjerne overskydende hud og et eventuelt overskud af fedtposer.

Læs mere om operation af øvre og nedre øjenlåg hos Capio

Den 1. september 2013 trådte en ny lovgivning om patientforsikring i kraft. Alle undersøgelser og behandlinger, som udføres efter denne dato, tillægges et gebyr på 5 % til dækning af den lovpligtige patientforsikring.

Priser - Konsultation og kontrol

 

Undersøgelse

Behandling Pris
1. konsultation ved speciallæge i plastikkirurgi Kr. 800,00
Vurdering af resultat af operation foretaget andet sted ved speciallæge i plastikkirurgi - second opinion Kr. 3.500,00
Tillæg ved skift fra lokal til fuld bedøvelse Kr. 5.000,00

 

Kontroller

Behandling Pris
Kontrol (inden for 12 måneder efter operation) Gratis
Kontrol (mere end 12 måneder efter operation) Kr. 500,00

Priser - Fedtsugning - Mandlig brystudvikling

Behandling Bedøvelse Indlæggelse Pris
Fedtsugning for mandlig brystudvikling Lokal   Kr. 19.700,00
Mandlig brystudvikling med fjernelse af kirtelvæv og fedtsugning Fuld   Kr. 28.500,00
Mandlig brystudvikling med fjernelse af kirtelvæv og overskydende hud Fuld   Kr. 38.300,00

 

Speciallæger og behandlere