Bryst-/balleforstørrelse med eget fedtvæv

Bryst- og balleforstørrelse med eget fedtvæv

Fedttransplantation - lipofilling - anvendes i stigende grad som selvstændig behandling eller som supplement til anden behandling, fx sammen med brystimplantat. Mange kvinder ser det som en "win-win"-situation, at man kan fjerne fedtvæv et sted, hvor man har fedtdepot - ofte lår, lænd eller mave - og anvende det, hvor der mangler volumen eller form. Ikke alle kvinder er dog egnede til indgrebet.

For at vurdere om teknikken kan være relevant for dig, er det derfor vigtigt at få en individuel vurdering og samtale med en højtspecialiseret plastikkirurg med erfaring inden for lipofilling med henblik på at vurdere dine muligheder og forventninger og planlægge det bedste behandlingstilbud til dig.

Fedttransplantation er en skånsom procedure, hvor man anvender patientens eget naturlige fedtvæv til at korrigere bryst- eller ballestørrelse, -form eller følger efter tidligere operationer. Fedttransplantation kan udføres med forskellige teknikker, og resultaterne afhænger af mange faktorer.

På Capio anvender vi Bodyjet-systemet. Vi foretager først en skånsom fedtsugning et sted med passende fedtdepoter (oftest lår, lænd eller mave). Fedtcellerne skylles fri ved hjælp af væske, og efter fedtvævet er adskilt fra væsken, indsprøjtes fedtvævet i det område, hvor man har brug for korrektion. Både fedtsugningen og fedtinjektion foretages med meget tynde kanyler, og man får derfor meget diskrete ar.

Fedtvævet indeholder både fedtceller, stamceller og vækstfaktorer, hvorfor fedttransplantation kan anvendes til mange typer behandling.

Teknikken kan være relevant for dig, der ønsker at bevare din naturlige bryst- eller balleform, men gerne vil have mere fylde, svarende til ca. en skålstørrelse ved brystforstørrelse. Til korrektion af bryststørrelse svarende til ca. en skålstørrelse er det oftest tilstrækkeligt med én behandling, men der kan være behov for supplerende behandlinger.

Fedtcellerne bevarer de egenskaber, de havde før de blev flyttet. Dvs. de har den samme volumen, men resultatet kan ændre sig, hvis du taber dig.

Man kan ikke altid forudsige, hvor mange af fedtcellerne der vil vokse fast. Efter 3-6 måneder kan man vurdere det endelige resultat.

Den 1. september 2013 trådte en ny lovgivning om patientforsikring i kraft. Alle undersøgelser og behandlinger, som udføres efter denne dato, tillægges et gebyr på 5 % til dækning af den lovpligtige patientforsikring.

Priser - Konsultation og kontrol

 

Undersøgelse

Behandling Pris
1. konsultation ved speciallæge i plastikkirurgi Kr. 800,00
Vurdering af resultat af operation foretaget andet sted ved speciallæge i plastikkirurgi Kr. 2.000,00
Overnatning efter operation Kr. 4.000,00
Tillæg ved skift fra lokal til fuld bedøvelse Kr. 4.000,00
Mikrobiologisk undersøgelse for infektion Kr. 650,00
Mikroskopisk bedømmelse (histologisk undersøgelse) af vævsprøver Kr. 1.125,00

 

Kontroller

Behandling Pris
Kontrol (efter afslutning eller mere end 12 måneder efter operation) Kr. 700,00

Priser - Brystforstørrelse med eget fedtvæv

Behandling Bedøvelse Indlæggelse Pris
Lipofilling - Fedtinjektion brystforstørrelse (1. behandling)     Kr. 36.900,00
Lipofilling - Fedtinjektion brystforstørrelse (2. behandling)     Kr. 12.000,00

 

Speciallæger og behandlere