Fedtsugning Jylland

Info om fedtsugning

Fedtsugning er en procedure, der fjerner uønskede fedtdepoter, der bevirker, at skikkelsen er uharmonisk. Disse fedtdepoter kan være arvelige og påvirkes ikke af slankekure eller motion. En fedtsugning kan i disse tilfælde være den eneste løsning på problemet. F.eks. kan man fedtsuge en uskøn topmave, ridebukselår eller uskønne fedtdepoter på hofterne. Fedtsugning er dog ikke en metode til mindskelse af overvægt.

Du vil kun få udført kosmetisk kirurgi og plastikkirurgi af højtuddannede speciallæger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet, som du selv gør.

Behandlingen har altid som mål at skabe et naturligt resultat, og vore priser er gennemskuelige - de er inklusive bedøvelse og indlæggelse, hvor det er nødvendigt.

Der forventes gode resultater hos kvinder og mænd, som har en relativt normal vægt, d.v.s. et BMI under 26. Huden skal helst have bevaret sin elasticitet og ikke være slap. En slap hud vil have svært ved at trække sig sammen efter indgrebet.

Fedtsugning kan foretages på forskellige områder af kroppen på samme tid. Sundhedsstyrelsen fraråder dog, at der suges mere end 5 l ved et indgreb.

Fedtsugning kan foretages på:

  • Overarme
  • Under arme ved barm ("BH-delle")
  • Mave- og mellemgulv-området
  • Hofter og lænd
  • Lår, yderside ("ridebukser") eller inderside
  • Knæ
  • Lægge
  • Ankelregion

Før operationen skal du til forundersøgelse hos speciallægen. Her får du information om operationen, senfølger og eventuelle komplikationer. Ved forundersøgelsen vises ”før og efter”-billeder af andre patienter, så du får et realistisk indtryk af det forventede resultat.

Du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen.

Der skal gå mindst én uge fra forundersøgelsen til operationen, hvis indgrebet betragtes som udelukkende kosmetisk betinget.

Fedtsugningen foretages ved hjælp af en såkaldt vådteknik, hvor man indsprøjter en større mængde saltvand iblandet lokalbedøvelse og adrenalin i fedtvævet. Adrenalinen får de små blodkar til at trække sig sammen og holder lokalbedøvelsen i området.

Fedtet fjernes ved, at der føres en sugekanyle (lidt tyndere end en blyant) gennem et eller flere små snit i huden. Disse snit er mindre end en cm lange og lægges, så de er så usynlige som muligt. Kanylen er forbundet til et sug, og ved kirurgens hjælp suges de uønskede fedtceller ud, indtil fedtansamlingens tykkelse passer til omgivelserne.

Vi udfører normalt fedtsugningen som en PAL - det vil sige Power Assisted Lipocuction. Et specielt udstyr får fedtsugningskanylen til at vibrere med meget små og meget hurtige bevægelser, op til 5000 vibrationer i sekundet. Det gør fedtsugningen nemmere og giver et mere jævnt resultat.

Der gives normalt antibiotika i forbindelse med operationen.

Den 1. september 2013 trådte en ny lovgivning om patientforsikring i kraft. Alle undersøgelser og behandlinger, som udføres efter denne dato, tillægges et gebyr på 5 % til dækning af den lovpligtige patientforsikring.

Priser - Konsultation og kontrol

 

Undersøgelse

Behandling Pris
1. konsultation ved speciallæge i plastikkirurgi Kr. 800,00
Vurdering af resultat af operation foretaget andet sted ved speciallæge i plastikkirurgi Kr. 2.000,00
Overnatning efter operation Kr. 4.000,00
Tillæg ved skift fra lokal til fuld bedøvelse Kr. 4.000,00
Mikrobiologisk undersøgelse for infektion Kr. 650,00
Mikroskopisk bedømmelse (histologisk undersøgelse) af vævsprøver Kr. 1.125,00

 

Kontroller

Behandling Pris
Kontrol (efter afslutning eller mere end 12 måneder efter operation) Kr. 700,00

Priser - Fedtsugning

Behandling Bedøvelse Indlæggelse Pris
Fedtsugning på hals Lokal   Fra kr. 13.000,00
Fedtsugning på mave og mellemgulv Lokal   Fra kr. 17.500,00
Fedtsugning på yderlår Lokal   Fra kr. 18.000,00
Fedtsugning på inderlår Lokal   Fra kr. 15.000,00
Fedtsugning på hofte/lænd Lokal   Fra kr. 17.500,00
Fedtsugning på knæ Lokal   Fra kr. 11.500,00
Fedtsugning på overarme Lokal   Fra kr. 20.000,00
Fedtsugning på talje Lokal   Fra kr. 16.500,00
Fedtsugning af armsved (pr. armhule) Fuld   Fra kr. 11.500,00
Fedtsugning under arme ved barm ("BH-delle") Fuld   Fra kr. 12.500,00
Fedtsugning på ankelregion Fuld   Fra kr. 11.500,00
Fedtsugning på lægge Fuld   Fra kr. 19.500,00

 

*Ved flere indgreb: Fuld pris for dyreste indgreb og 50 % for de efterfølgende indgreb. Priserne er vejledende og fastsættes først endeligt ved forundersøgelsen. Én bandage er med i prisen. Fedtsugningsoperationer kan kræve fuld narkose, og i sådanne tilfælde må påregnes et tillæg på kr. 4.000. Det kan også være patientens ønske.

 

Speciallæger og behandlere