Til dig der har en sundhedsforsikring

Hvis du ønsker behandling på Capio Privathospital og har en syge- og sundhedsforsikring, er det vigtigt, at du kontakter dit forsikringsselskab for at få afklaret, hvorvidt din forsikring dækker behandling hos os. Capio samarbejder med de fleste pensions- og forsikringsselskaber, og vil derfor kunne hjælpe dig med både udredning og behandling af de fleste lidelser. Hos Capio tilbyder vi billeddiagnostik på alle afdelinger og vi kan derfor hurtigt hjælpe dig med en scanning eller undersøgelse.

Der er mange fordele ved en sundhedsforsikring

Mere end 2,3 millioner danskere har i dag – enten som privatperson eller via deres arbejdsgiver – tegnet en syge- og sundhedsforsikring, som dækker udgifter til undersøgelse, udredning og behandling ved mistanke om sygdom eller andre gener.

Der er mange fordele ved at have en sådan forsikring, der til sammen gør, at du trygt kan koncentrere dig om at blive frisk igen. Blandt andet slipper du for at bekymre dig om lange ventetider og de økonomiske konsekvenser, som dine gener måtte have.

Hvis du har spørgsmål til din private sundhedsforsikring, anbefaler vi, at du kontakter dit forsikringsselskab. Du er også altid velkommen til at kontakte Capio, hvis du vil høre mere om, hvorvidt vores læger kan hjælpe dig med dine specifikke gener.

En syge- og sundhedsforsikring kan hjælpe dig med undersøgelse, udredning og behandling på et privathospital. Typisk vil forsikringen kunne hjælpe med et komplet undersøgelses- og behandlingsforløb, herunder operation og genoptræning ved behov. Mange forløb vedrører dog alene undersøgelser ved speciallæge, røntgen og/eller scanning samt fysioterapi. Der er normalvis ikke ventetid på undersøgelse og behandling via din sundhedsforsikring.

Kontakt din afdeling

Chat med en lægesekretær

Vores dygtige lægesekretærer er klar til at besvare dine spørgsmål.

Priser & betaling

Se vores priser og læs mere om dine betalingsmuligheder.

Kontakt os i dag

Vores dygtige lægesekretærer sidder klar til at hjælpe dig.

Chat med en lægesekretær

Bemærk at chat i øjeblikket ikke er tilgængelig hos Capio Gildhøj.

Priser & betaling

Se vores priser og læs mere om dine betalingsmuligheder.

Kontakt os i dag

Vores dygtige lægesekretærer sidder klar til at hjælpe dig.