Til dig der er privat patient

Som privat patient på Capio Privathospital kan vi tilbyde dig hurtig adgang til professionel udredning og behandling uden henvisning fra læge eller sygehus. Det betyder, at du uden ventetid kan få afklaring på dine symptomer og få igangsat den rette behandling.

Udredning og behandling uden ventetid

Der er flere klare fordele ved at være privat patient hos Capio Privathospital. Udover at vi kan tilbyde dig hurtig adgang til behandling, uden om din egen læge og det offentlige sundhedsvæsen, så kan vores erfarne speciallæger også give dig en second opinion på din specifikke sygdomsproblematik. En second opinion er tryghedsskabende for mange patienter, da den sikrer, at der er flere specialister, som har lavet en vurdering af diagnose og behandling. På den måde har du som privat patient mulighed for at være i ekstra gode hænder.

Vi gør opmærksom på, at hvis vi skal foretage billeddiagnostiske undersøgelser (røntgen, ultralydsscanning, mammografi, DEXA-scanning og MR-scanning), skal der altid foreligge en henvisning fra en læge. Men som privat patient vil du stadig være sikret meget kort ventetid.

Du vil typisk kunne komme til forundersøgelse 1-2 uger efter, du har kontaktet os.

Ud fra en undersøgelse af dine smerter, diverse tests og den sygehistorie (anamnese) du kan fortælle, vil lægen snakke med dig om de behandlingsmuligheder, der er, og informere dig om behandlingsforløbet.

For at stille en helt præcis diagnose kan det være nødvendigt med blodprøver og røntgen og i nogle tilfælde en MR-scanning, som vi kan udføre på alle vores hospitaler.

Røntgenbilleder, som tidligere er taget på et andet hospital, vil vi kunne rekvirere med dit skriftlige samtykke.

Ring til vores bookingafdeling for at høre nærmere og for bestilling af tid til forundersøgelse.

Hvis lægen vurderer, at du skal opereres, vil det typisk kunne ske inden for 2-3 uger efter forundersøgelsen.

Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark”, kan du, alt afhængig af din personlige dækning, opnå refusion for behandling på Capio, idet hospitalet er godkendt til at udføre operationer under det ortopædkirurgiske område, herunder bl.a. behandling af diskusprolaps.

Er du i tvivl om omfanget af din dækning ved en eventuel behandling på Capio, kan du kontakte “danmark”. På Sygeforsikring “danmark”s hjemmeside www.sygeforsikring.dk finder du alle relevante kontaktoplysninger samt en liste over godkendte operationer.

Hos Capio kan du betale med Dankort, MobilePay, bankoverførsel eller kontant.

Der er d. 1. juni 2021 vedtaget en lovændring af Hvidvasklovens § 5 – kontantforbuddet. Med grundlag i denne lovændring tager vi pr. 1. juli 2021 ikke imod kontantbeløb over kr. 19.999.

Se nærmere vedr. betalingsfrist i dit indkaldelsesbrev.

Bemærk venligst, at alle operationer og behandlinger tillægges et gebyr på 5 % til dækning af lovpligtig patientforsikring.

Du kan vælge at dele din betaling op over 24-60 mdr. med en Sundhed+ Kredit. Du kan læse mere om finansiering nederst på siden her.

Kontakt din afdeling

Chat med en lægesekretær

Vores dygtige lægesekretærer er klar til at besvare dine spørgsmål.

Priser & betaling

Se vores priser og læs mere om dine betalingsmuligheder.

Kontakt os i dag

Vores dygtige lægesekretærer sidder klar til at hjælpe dig.

Chat med en lægesekretær

Bemærk at chat i øjeblikket ikke er tilgængelig hos Capio Gildhøj.

Priser & betaling

Se vores priser og læs mere om dine betalingsmuligheder.

Kontakt os i dag

Vores dygtige lægesekretærer sidder klar til at hjælpe dig.