Seneste nyt

Capio i Hellerup får 2 nye MR-scannere!

Vi har i Capio Hellerup valgt at udskifte vores nuværende MR-scannere med to helt nye 1,5 Tesla scannere. Derfor vil der i hele november og december være et løbende byggeprojekt i Hellerup. Vi glæder os...

Capio CFR bliver til Capio

Capio CFR bliver til Capio!
Vi er stolte af endelig at kunne løfte sløret for vores nye navn og logo, som nu visuelt knytter os tættere sammen med vores moderorganisation Ramsay Santé.

Capio Aarhus kan nu tilbyde CT-scanninger!

Capio Privathospital kan for første gang tilbyde CT-scanninger på vores hospital i Aarhus. Vi ser frem til at byde vores patienter velkomne fra på mandag den 16. november.

Capio CFR Hellerup fylder 15 år!

4. november 2004 slog Capio CFR i Hellerup dørene op til Danmarks første privathospital udelukkende med fokus på udredning og behandling af patienter med lidelser i ryg og nakke.

Kan man amme efter en brystoperation?

Kan man amme efter en brystoperation? Det spørgsmål får vores plastikkirurger tit. Svaret er, at det afhænger af, hvilken operation du får foretaget.

Tiltag for at hindre smittespredning

Sikkerheden for vores patienter og medarbejdere er førsteprioritet! Derfor gør vi hos Capio CFR naturligvis vores for at hindre smittespredning af coronavirus!

Landsholdsspiller valgte Capio til vigtig operation

Landsholdsspiller i håndbold Simon Hald fik revet sit korsbånd over under en Champions League-kamp i slutningen af oktober. Han valgte Capio i Viborg til operationen. Læs om hans overvejelser omkring valget og oplevelsen med behandlingen...

Er det sundt at spise fedt?

Sunde fedtstoffer er nemlig essentielle i kosten og har væsentlige og afgørende sundhedsmæssige egenskaber.

Undgå knæsmerter ved cykling

Cykling er en af de bedste og mest skånsomme former for knætræning, men nogle oplever alligevel at få knæsmerter af at cykle.