Sidste nyt fra Capio


Alle skal bære mundbind

Efter regeringens udmelding fredag d. 23. oktober 2020 skal alle bære mundbind på Capios hospitaler og klinikker. Dette for at beskytte patienter og personale bedst muligt.

Patienter og pårørende: Husk fortsat mundbind

Sundhedsstyrelsen anbefaler fortsat, at man medbringer mundbind på sygehuse og hospitaler. Dette læner vi os stadig op ad i Capio, så både patienter og personale er beskyttet bedst muligt.

Patienter og pårørende bedes anvende mundbind

Fra d. 28. september 2020 anbefaler Sundhedsstyrelsen øget brug af mundbind på sygehuse og hospitaler. Dette læner vi os naturligvis op ad i Capio, så både patienter og personale er beskyttet bedst muligt.

Pårørende: Bliv fortsat hjemme

Da smitte med COVID-19 er stigende, forsøger vi fortsat at mindske risikoen for yderligere smittespredning. Derfor bedes pårørende stadig blive hjemme.

Capio CFR bliver til Capio

Capio CFR bliver til Capio! Vi er stolte af endelig at kunne løfte sløret for vores nye navn og logo, som nu visuelt knytter os tættere sammen med vores moderorganisation Ramsay Santé.

Udvalgte patientgrupper skal testes for coronavirus

Mandag d. 27. april 2020 træder en ny retningslinje fra Sundhedsstyrelsen i kraft.

Pårørende bedes stadig blive hjemme

For at mindske risikoen for smittespredning forsøger vi at holde antallet af personer på vores hospitaler så lavt som muligt.

Vi genoptager kosmetisk kirurgi og vægttabsbehandling med maveballon

Vi er utroligt glade for igen at kunne tilbyde kosmetisk kirurgi samt vægttabsbehandling med maveballon!

Vi genoptager operationer i fuld bedøvelse efter påske

Sundhedsstyrelsens påbud om at lukke ned for alle operationer i fuld narkose er blevet trukket tilbage, og vi kan derfor igen modtage patienter til operationer på alle vores hospitaler.