Sidste nyt fra Capio


Flotte resultater i LUP-undersøgelsen 2020

Capio klarer sig rigtig flot i seneste LUP-undersøgelse, LUP 2020. Vi er meget stolte over dette og sætter stor pris på patienternes fine vurdering af vores hospital og arbejde.

TTH-spiller opereret på Capio Viborg

En vellykket knæoperation på Capio Viborg gør, at TTH-anføreren om ca. fire uger kan komme på banen igen.

Capio Privathospital åbner afdeling i Aalborg

Capio åbner i oktober 2021 et nyt og moderne hospital i Kennedy Arkaden i centrum af Aalborg. Det er aktiviteterne fra Capios hospital i Skørping, der nu flyttes til en mere central placering i det nordjyske.

Åbent for MR-scanning og mammografi i påsken

Vi har travlt i vores billeddiagnostiske afdeling. Derfor holder nogle af vores afdelinger åbent i påsken. Se her, hvilke afdelinger der har åbent i helligdagene.

Capio åbner for kosmetisk kirurgi den 6. april

Efter en langvarig nedlukning åbner Capio igen op for kosmetisk behandling tirsdag den 6. april.

Corona sender tusinder af syge på privathospital

Corona har sendt tusinder af patienter til behandling på privathospitaler, som i stort omfang har været med til at bekæmpe de lange ventelister, der er opstået under den omfattende krise.

Kosmetisk kirurgi lukker midlertidigt ned

Sundhedsministeriet har d.d. afgjort, at kosmetisk behandling og kirurgi skal lukke midlertidigt ned på både offentlige og private sygehuse og klinikker. Derfor lukker Capio midlertidigt ned for kosmetisk behandling.

Capio Privathospital sponsorerer Team Rynkeby Vestegnen

Igen i år takker Capio ja til at være Guldsponsor for Team Rynkeby Vestegnen og årets tur til Paris 2021, som samler ind til børn med kritiske sygdomme.

Forlængelse af restriktioner: Capio er fortsat trygt for dig

Regeringen har udmeldt, at de allerede gældende restriktioner forlænges til den 17. januar 2021. Capio holder dog fortsat åbent, og du kan være tryg ved at komme hos os.