Sidste nyt fra Capio


Kosmetisk kirurgi lukker midlertidigt ned

Sundhedsministeriet har d.d. afgjort, at kosmetisk behandling og kirurgi skal lukke midlertidigt ned på både offentlige og private sygehuse og klinikker. Derfor lukker Capio midlertidigt ned for kosmetisk behandling.

Capio Privathospital sponsorerer Team Rynkeby Vestegnen

Igen i år takker Capio ja til at være Guldsponsor for Team Rynkeby Vestegnen og årets tur til Paris 2021, som samler ind til børn med kritiske sygdomme.

Forlængelse af restriktioner: Capio er fortsat trygt for dig

Regeringen har udmeldt, at de allerede gældende restriktioner forlænges til den 17. januar 2021. Capio holder dog fortsat åbent, og du kan være tryg ved at komme hos os.

38 kommuner lukker delvist ned: Du kan fortsat være tryg på Capio

Regeringen har i dag den 7. december præsenteret nye tiltag mod spredningen af COVID-19 i 38 kommuner, herunder særligt i København og omegn. Da Capio udfører såkaldte ”kritiske funktioner”, holder vi fortsat åbent.

Capio Aarhus kan nu tilbyde CT-scanninger!

Capio Privathospital kan for første gang tilbyde CT-scanninger på vores hospital i Aarhus. Vi ser frem til at byde vores patienter velkomne fra på mandag den 16. november.

Nedlukning af Nordjylland: Du kan fortsat være tryg på Capio

Regeringen har den 5. november præsenteret nye tiltag mod spredningen af COVID-19 i Nordjylland. Da Capio udfører ”kritiske funktioner” på samme vis som de offentlige hospitaler, aflyser vi ikke operationer, og du kan fortsat være tryg ved at komme på Capios hospitaler.

Capio i Hellerup får 2 nye MR-scannere!

Vi har i Capio Hellerup valgt at udskifte vores nuværende MR-scannere med to helt nye 1,5 Tesla scannere. Derfor vil der i hele november og december være et løbende byggeprojekt i Hellerup. Vi glæder os til at byde jer velkomne i vores nye scannere i 2021!

Alle skal bære mundbind

Efter regeringens udmelding fredag d. 23. oktober 2020 skal alle bære mundbind på Capios hospitaler og klinikker. Dette for at beskytte patienter og personale bedst muligt.

Patienter og pårørende: Husk fortsat mundbind

Sundhedsstyrelsen anbefaler fortsat, at man medbringer mundbind på sygehuse og hospitaler. Dette læner vi os stadig op ad i Capio, så både patienter og personale er beskyttet bedst muligt.