Nyt fra Privathospitalet Capio


Hellerup: Forlænget rejsetid søndag d. 21. august

Skal du besøge Capio Privathospital i Hellerup på søndag d. 21. august, skal du være opmærksom på forlænget rejsetid i forbindelse med afviklingen af Ironman Copenhagen. Trafikken vil være påvirket fra kl. 9-17.

Mød hudlæge Uffe Nygaard

Mød vores nye hudlæge i Aarhus og Viborg, dermatolog, ph.d. Uffe Nygaard. Uffe kommer fra en stilling på Aarhus og Odense Universitetshospitaler og har bred erfaring med at diagnosticere og behandle alle former for hudlidelser hos både børn og voksne.

Tour de France i København

På fredag d. 1. juli skydes Tour de France 2022 i gang med en enkeltstart i København. Det vil naturligvis påvirke trafikken, og vi har derfor her samlet nogle gode råd til dig, der skal til undersøgelse eller behandling på Capio Hellerup mellem mandag d. 27. juni og lørdag d. 2. juli.

Flotte resultater i LUP 2021

LUP-undersøgelsen 2021 er blevet offentliggjort, og igen klarer Capio sig rigtig flot i undersøgelsen. Særligt blandt de indlagte patienter ligger vi over landsgennemsnittet på 31 af de i alt 33 parametre.

Gildhøj Privathospital bliver en del af Capio

GHP’s aktionærer har pr. 22. april 2022 accepteret buddet fra Capio Group Services AB, og det er dermed en realitet, at Gildhøj Privathospital bliver en del af Capio-familien. Formålet med buddet er at kombinere de to virksomheder i både Sverige og Danmark og dermed sammen skabe en stærk sundhedsudbyder i Norden. Læs mere her.

Capio annoncerer bud på GHP

Capio har i dag annonceret et offentligt tilbud på GHP. Formålet er at kombinere de to virksomheder i både Sverige og Danmark og dermed sammen skabe en stærk sundhedsudbyder i Norden.

Behandlingsgarantien genindføres i dag

Behandlingsgarantien er genindført fra fredag d. 21. januar 2022. Som offentlig patient kan du derfor igen vælge at blive undersøgt og behandlet hos os, hvis ventetiden i det offentlige er for lang. Læs mere her.

Capio Privathospital køber MR Scanner Viborg

Capio Privathospital har d.d. købt scanningsklinikken MR Scanner Viborg. Vi er utroligt glade for at kunne offentliggøre opkøbet, som styrker vores position på markedet inden for billeddiagnostiske ydelser. Læs mere her.

Behandlingsgarantien suspenderes

Regeringen har besluttet at suspendere behandlingsgarantien midlertidigt. Tilknytningsaftaler med Regionerne betyder dog, at du stadig kan blive behandlet, undersøgt og udredt hos os. Læs mere her.