Nyt fra Privathospitalet Capio


Telefonproblemer

Vi oplever pt. desværre udfordringer med vores telefoner og netværk, primært i Capio Hellerup. Vi beder derfor om jeres tålmodighed ved opkald.

Sundhedsvirksomhederne alles Lægehus og Vikteam bliver del af hospitalet Capio

Pressemeddelelse: De to sundhedsvirksomheder alles Lægehus og Vikteam bliver en del af hospitalet Capio, der tilbyder behandling inden for en bred vifte af sundhedsfaglige specialer over hele landet.

Nye retningslinjer for patienter fra Region Midt

Efter regeringens lovindgreb i sygeplejestrejken d. 27. august 2021 er der nye retningslinjer for patienter fra Region Midtjylland, der ønsker behandling på privathospital.

Information vedr. sygeplejestrejken

Hvis du har en henvisning fra det offentlige og er indkaldt med mere end 30 dages ventetid på din undersøgelse eller behandling, har du mulighed for at blive undersøgt eller behandlet hos os.

Nikolaj Markussen til lægetjek på Capio inden klubskifte

Et lægetjek er en naturlig del af processen, når en professionel håndboldspiller skifter klub. TTH Holstebro har været en tur forbi Capio Viborg med Nikolaj Markussen til det obligatoriske lægetjek.

Flotte resultater i LUP-undersøgelsen 2020

Capio klarer sig rigtig flot i seneste LUP-undersøgelse, LUP 2020. Vi er meget stolte over dette og sætter stor pris på patienternes fine vurdering af vores hospital og arbejde.

TTH-spiller opereret på Capio Viborg

En vellykket knæoperation på Capio Viborg gør, at TTH-anføreren om ca. fire uger kan komme på banen igen.

Capio Privathospital åbner afdeling i Aalborg

Capio åbner i oktober 2021 et nyt og moderne hospital i Kennedy Arkaden i centrum af Aalborg. Det er aktiviteterne fra Capios hospital i Skørping, der nu flyttes til en mere central placering i det nordjyske.

Åbent for MR-scanning og mammografi i påsken

Vi har travlt i vores billeddiagnostiske afdeling. Derfor holder nogle af vores afdelinger åbent i påsken. Se her, hvilke afdelinger der har åbent i helligdagene.