Sidste nyt fra Capio


Åbent for MR-scanning og mammografi i påsken

Vi har travlt i vores billeddiagnostiske afdeling. Derfor holder nogle af vores afdelinger åbent i påsken. Se her, hvilke afdelinger der har åbent i helligdagene.

Capio åbner for kosmetisk kirurgi den 6. april

Efter en langvarig nedlukning åbner Capio igen op for kosmetisk behandling tirsdag den 6. april.

Corona sender tusinder af syge på privathospital

Corona har sendt tusinder af patienter til behandling på privathospitaler, som i stort omfang har været med til at bekæmpe de lange ventelister, der er opstået under den omfattende krise.

Kosmetisk kirurgi lukker midlertidigt ned

Sundhedsministeriet har d.d. afgjort, at kosmetisk behandling og kirurgi skal lukke midlertidigt ned på både offentlige og private sygehuse og klinikker. Derfor lukker Capio midlertidigt ned for kosmetisk behandling.

Capio Privathospital sponsorerer Team Rynkeby Vestegnen

Igen i år takker Capio ja til at være Guldsponsor for Team Rynkeby Vestegnen og årets tur til Paris 2021, som samler ind til børn med kritiske sygdomme.

Forlængelse af restriktioner: Capio er fortsat trygt for dig

Regeringen har udmeldt, at de allerede gældende restriktioner forlænges til den 17. januar 2021. Capio holder dog fortsat åbent, og du kan være tryg ved at komme hos os.

38 kommuner lukker delvist ned: Du kan fortsat være tryg på Capio

Regeringen har i dag den 7. december præsenteret nye tiltag mod spredningen af COVID-19 i 38 kommuner, herunder særligt i København og omegn. Da Capio udfører såkaldte ”kritiske funktioner”, holder vi fortsat åbent.

Capio Aarhus kan nu tilbyde CT-scanninger!

Capio Privathospital kan for første gang tilbyde CT-scanninger på vores hospital i Aarhus. Vi ser frem til at byde vores patienter velkomne fra på mandag den 16. november.

Nedlukning af Nordjylland: Du kan fortsat være tryg på Capio

Regeringen har den 5. november præsenteret nye tiltag mod spredningen af COVID-19 i Nordjylland. Da Capio udfører ”kritiske funktioner” på samme vis som de offentlige hospitaler, aflyser vi ikke operationer, og du kan fortsat være tryg ved at komme på Capios hospitaler.