Nyt fra Privathospitalet Capio


Behandlingsgarantien genindføres i dag

Behandlingsgarantien er genindført fra fredag d. 21. januar 2022. Som offentlig patient kan du derfor igen vælge at blive undersøgt og behandlet hos os, hvis ventetiden i det offentlige er for lang. Læs mere her.

Capio Privathospital køber MR Scanner Viborg

Capio Privathospital har d.d. købt scanningsklinikken MR Scanner Viborg. Vi er utroligt glade for at kunne offentliggøre opkøbet, som styrker vores position på markedet inden for billeddiagnostiske ydelser. Læs mere her.

Behandlingsgarantien suspenderes

Regeringen har besluttet at suspendere behandlingsgarantien midlertidigt. Tilknytningsaftaler med Regionerne betyder dog, at du stadig kan blive behandlet, undersøgt og udredt hos os. Læs mere her.

COVID-19: Mundbind, pårørende og PCR-test

Brugen af mundbind genindføres på Capios hospitaler, og vi beder igen pårørende blive hjemme. Derudover skal patienter til aerosolgenererende procedurer kunne fremvise negativ PCR-test. Læs mere her.

Capio Privathospital akkrediteret uden bemærkninger

Capio Privathospital er endnu engang blevet akkrediteret uden bemærkninger efter Den Danske Kvalitetsmodel. Det betyder, at vi har papir på, at vi til fulde lever op til de nationale krav for kvalitetsudvikling og kvalitetssikring og kravene om et sikkert og effektivt behandlingsforløb.

Nyt telefonsystem i Capio

Capio er d. 6. oktober 2021 gået over til et nyt telefonsystem, som giver os en række nye muligheder for at tilbyde en endnu bedre service i telefonen. Vi håber på forståelse for eventuelle 'børnesygdomme', der måtte opstå.

Capio donerer røntgenudstyr til Albanien

I forbindelse med udskiftningen af Capio Hellerups røntgenudstyr til et nyt og mere moderne system har vi valgt at indgå et samarbejde med organisationen Global Medical Aid om at donere det ældre, men fuldt funktionsdygtige røntgenudstyr til det udfordrede albanske sundhedsvæsen. Læs mere og se, hvordan vi fik sendt udstyret af sted.

Sundhedsvirksomhederne alles Lægehus og Vikteam bliver del af hospitalet Capio

Pressemeddelelse: De to sundhedsvirksomheder alles Lægehus og Vikteam bliver en del af hospitalet Capio, der tilbyder behandling inden for en bred vifte af sundhedsfaglige specialer over hele landet.

Nye retningslinjer for patienter fra Region Midt

Efter regeringens lovindgreb i sygeplejestrejken d. 27. august 2021 er der nye retningslinjer for patienter fra Region Midtjylland, der ønsker behandling på privathospital.