Nyt fra Privathospitalet Capio


Behandlingsgarantien genindføres i dag

 

Med behandlingsgarantien har du som patient krav på at blive udredt eller behandlet inden for 30 dage. Er ventetiden i det offentlige på mere end 30 dage, kan du blive undersøgt, udredt og behandlet hos os.

 

Hvad betyder genindførelsen for dig som patient hos Capio Privathospital?

Offentlig patient

Er du offentlig patient, kan du nu igen gøre brug af Det Udvidede Fri Sygehusvalg, som giver dig mulighed for at blive behandlet på et privathospital, hvis ventetiden i det offentlige er mere end 30 dage.

Læs mere om dine muligheder som offentlig patient her.

 

Forsikringspatient

Hvis du ønsker at anvende din sundhedsforsikring hos os, er dette også muligt. Vi har aftale med de fleste forsikringsselskaber og sikrer dig en hurtig tid til både undersøgelse og behandling, herunder operation.

Såfremt du ønsker at benytte din sundhedsforsikring, skal du kontakte dit forsikringsselskab for at få afklaret, hvorvidt din forsikring dækker behandling hos os.

Læs mere om dine muligheder som forsikringspatient her.

 

Selvbetaler/privat patient

Er du selvbetaler/privat patient, har du som altid mulighed for hurtigt at komme til forundersøgelse og behandling hos os uden henvisning fra din egen læge eller sygehus. Billeddiagnostiske undersøgelser undtaget (røntgen, herunder DEXA-scanning, ultralydsscanning, mammografi og MR-scanning, herunder prostata-scanning), da disse kræver henvisning.

Læs mere om dine muligheder som selvbetaler/privat patient her.

Tilbage