Nyt fra Privathospitalet Capio


Capio annoncerer bud på GHP

Capio har i dag annonceret et offentligt tilbud på GHP. Formålet er at kombinere de to virksomheder i både Sverige og Danmark og dermed sammen skabe en stærk sundhedsudbyder i Norden.

I Danmark betyder buddet, at Gildhøj Privathospital potentielt bliver en del af Capio-familien, såfremt buddet bliver godkendt af aktionærer og myndigheder.

”Gildhøj er et stærkt brand for ortopædiske og lægefaglige ydelser af høj kvalitet i hovedstadsområdet og har været det i årtier. Jeg er overbevist om, at det at gå sammen vil give mulighed for at videreudvikle de lægefaglige tilbud til endnu mere gavn for vores patienter og kunder,” siger Christian Bech Høngaard, Administrerende Direktør for Capio i Danmark.

”Når sammenlægningen er formelt på plads, hvilket er berammet til midten af ​​maj eller begyndelsen af ​​juni, ser vi frem til at lære hinandens virksomheder endnu bedre at kende og planlægge, hvordan vi samarbejder bedst muligt.”

”På Gildhøj er personalet blevet orienteret, og det er blevet modtaget meget positivt. Vi glæder os til, at handlen er en realitet, så vi kan påbegynde samarbejdet,” siger Claus Hovgaard, Administrerende Direktør for Gildhøj.

Capio og GHP deler mange grundlæggende værdier i måden, vi ønsker at udvikle ​​den bedst mulige behandling af højeste kvalitet for vores patienter og kunder. GHP er langt fremme i udviklingen af datadrevne services, der forbedrer processerne omkring behandlingen af patienter, mens Capio på nordisk plan er frontløber, når det kommer til digitalisering af patientrejsen. Sammen bliver vi en endnu bedre partner for patienter, regioner og samarbejdspartnere i forsikringsbranchen.

I Capio glæder vi os meget til at lære GHP og dermed Gildhøj Privathospital at kende, når vi når dertil. Vi er sikre på, at kombinationen af Capio og Gildhøj Privathospital vil være en stor styrke for begge parter.

Tilbage