Sidste nyt fra Capio


Capio Privathospital åbner afdeling i Aalborg

Pressemeddelelse:

Privathospitalet Capio åbner i oktober 2021 et nyt og moderne hospital i Kennedy Arkaden i centrum af Aalborg. Det er aktiviteterne fra Capios hospital i Skørping, der nu flyttes til en mere central placering i det nordjyske – til fordel for hospitalets patienter, der vil få langt nemmere adgang til hospitalet kun 150 meter fra Aalborg Station.

Administrerende Direktør i Capio Danmark, Christian Bech Høngaard, udtaler:

”Vi har været glade for at drive hospital i Skørping igennem de sidste mange år. Nu er tiden moden til at rykke videre, og vi er utroligt glade for at kunne løfte sløret for Capios fremtid i Region Nordjylland. Vi går nu i gang med at bygge et helt nyt og tidssvarende hospital, der lever op til alle moderne krav.”

Flytningen af hospitalet i det nordjyske er en del af Capios strategi for fremtiden, hvor et fokus på vækst og modernisering af virksomhedens hospitaler skal sørge for, at Capio kan blive ved med at tilbyde den bedste behandling til alle patienter og de bedste rammer for både patienter og personale.

Capio er landets næststørste privathospital med fem hospitaler fordelt på Sjælland, Fyn og i Jylland samt landets største center for avanceret billeddiagnostik.

På hospitalet i Aalborg vil Capio tilbyde alle de behandlinger, hospitalet i dag tilbyder i Skørping, ligesom der vil komme nye specialer til, som f.eks. plastikkirurgi. Derudover vil hospitalet indeholde en scanningsklinik med state-of-the-art MR-scanner, røntgen- og ultralydsudstyr.

Med Aalborg som base vil Capio på sigt kunne udvide tilbuddet af specialer, undersøgelser og behandlinger. Hospitalschef for Capio Skørping, Mette Toftdahl, udtaler:

”Vi har et stort fokus på den gode patientrejse og at gøre forløbene hos os så smidige som muligt for den enkelte patient. I de nye rammer vil vi kunne tilbyde borgerne i Nordjylland undersøgelse og behandling hos nogle af landets førende lægefaglige eksperter og med moderne, avanceret udstyr. Vi ser meget frem til at kunne byde inden for på vores nye hospital.”

Tilbage