Nyt fra Privathospitalet Capio


Capio Privathospital køber MR Scanner Viborg

 

Capio Privathospital har d.d. købt scanningsklinikken MR Scanner Viborg. Vi er utroligt glade for at kunne offentliggøre opkøbet, som styrker vores position på markedet inden for billeddiagnostiske ydelser i tråd med vores strategiske fokusområder.

 

MR-scanning i Capio-regi over hele landet

Capio Viborg har haft et velfungerende samarbejde med MR Scanner Viborg og anvendt klinikken som underleverandør i mange år. Nu indlemmes MR Scanner Viborg i Capio-koncernen. Dermed kan vi fremover tilbyde MR-scanning i Capio-regi på alle vores lokationer landet over.

MR Scanner Viborg har ligesom Capio Viborg til huse på Viborg Stadion med kort afstand mellem hospitalet og MR-klinikken. Her tilbydes MR-scanning på to moderne 1,5 T scannere, hvoraf den ene er udskiftet så sent som i sommeren 2020. Klinikken udfører 12-15.000 scanninger årligt for både det offentlige, forsikringsselskaber og selvbetalere.

 

Udbud i Region Midt

MR Scanner Viborg blev startet i 2005 og har næsten lige så længe haft samarbejdsaftale med Region Midtjylland (tidligere Viborg Amt). Pt. har klinikken en udbudskontrakt med Region Midtjylland for den vestlige del af regionen. Denne aftale overtager Capio i forbindelse med opkøbet af klinikken.

 

Nye kolleger og et styrket tilbud

MR Scanner Viborg bliver en del af Capio Viborg under ledelse af Hospitalschef Rikke Dupont og med Chefradiograf Liam Ha som faglig ansvarlig. Alle ansatte i MR Scanner Viborg fortsætter i klinikken, så vi kan sikre samme høje serviceniveau fremover.

Vi er glade for at kunne byde MR Scanner Viborgs ansatte velkommen i Capio og glæder os over at kunne udvide vores tilbud til vores patienter med endnu en stærk kapacitet på Danmarkskortet.

Tilbage