Nyt fra Privathospitalet Capio


Flotte resultater i LUP 2021

 

LUP-undersøgelsen 2021 er blevet offentliggjort, og igen klarer Capio sig rigtig flot i undersøgelsen. Særligt blandt de indlagte patienter ligger vi over landsgennemsnittet på 31 af de i alt 33 parametre. Hvad angår resultaterne blandt de ambulante patienter, har Corona-pandemien og dens affødte både travlhed og restriktioner dog fortsat kunnet mærkes hos vores patienter.

Det er vores ønske og vores mål, at alle vores patienter og deres pårørende får en god og tilfredsstillende oplevelse, hver gang de besøger et af vores hospitaler. Derfor arbejder vi løbende på at optimere vores forløb.

Med udgangspunkt i LUP 2021-resultaterne har Capios Kvalitetsråd igangsat et arbejde med særligt fokus på to centrale punkter: At udvise ro omkring patienternes forløb samt at optimere vores information til patienter, både gennem dialog og skriftligt materiale.

Vi sætter stor pris på patienternes fine vurdering af vores hospital og arbejde og er både glade for og stolte over resultatet af LUP 2021-undersøgelsen.

Tilbage