Nyt fra Privathospitalet Capio


Gildhøj Privathospital bliver en del af Capio

GHP’s aktionærer har pr. 22. april 2022 accepteret buddet fra Capio Group Services AB, og det er dermed en realitet, at Gildhøj Privathospital bliver en del af Capio-familien. Formålet med buddet er at kombinere de to virksomheder i både Sverige og Danmark og dermed sammen skabe en stærk sundhedsudbyder i Norden.

I Capio Privathospital ser vi frem til at kunne byde Gildhøjs medarbejdere velkommen som nye kolleger i Capio-koncernen. Vi er sikre på, at kombinationen af Capio og Gildhøj Privathospital vil være en stor styrke for begge parter og ikke mindst for vores patienter.

”I første omgang betyder sammenlægningen ikke ændringer for medarbejderne i hverken Gildhøj eller Capio. Vi skal nu i gang med at lære hinandens virksomheder endnu bedre at kende og finde ud af, hvordan vi får det bedst mulige samarbejde op at stå,” udtaler Administrerende Direktør for Capio Privathospital, Christian Bech Høngaard.

”Gildhøj og Capio er et godt match, da vi har mange fælles værdier f.eks. i ift. udviklingen af behandling af højeste kvalitet for vores patienter og kunder. Sammen bliver vi en endnu bedre partner for såvel patienter som regioner og samarbejdspartnere i forsikringsbranchen,” siger Claus Hovgaard, Administrerende Direktør for Gildhøj Privathospital.

Det forventes, at sammenlægningen af de to virksomheder træder i kraft pr. 1. juli 2022.

 

Tilbage