Capio Privathospitals erfarne speciallæger i fodkirurgi og ankelkirurgi rådgiver og vejleder dig til den behandling, som passer til netop dig. Vi tilbyder alle patienter hurtig og effektiv undersøgelse og behandling uden ventetid og på højeste faglige niveau.

Skæv storetå (Hallux Valgus)

Skæv storetå med eventuel knystdannelse kan udvikle sig til en meget generende tilstand, som med tiden bliver operationskrævende. Hos Capio tilbyder vi operation for skæv storetå ved erfarne ortopædkirurger, der står klar til at give dig en tryg og sikker behandling flere steder i landet.

Thomas Friis Østergaard

Thomas Friis Østergaard er uddannet speciallæge i ortopædkirurgi og har siden 2012 primært beskæftiget sig med udredning og behandling af sygdomme i fødder og ankler, som hører under det ortopædkirurgiske speciale, f.eks. slidgigt, deformiteter, følger efter skader og overbelastningssyndromer.

Han er overlæge på Kolding Sygehus, fod- og ankelkirurgisk sektor, og har været tilknyttet Capio Odense som speciallægekonsulent siden 2019.

Peter Hvidt

Peter Hvidt er uddannet speciallæge i ortopædkirurgi og har været ansat som overlæge siden 2004.

Peter Hvidt arbejder nu kun med fod- og ankelskader og har opnået anerkendelse til dette via uddannelse på Århus Universitetshospital samt et længere ophold hos flere specialister på bl.a. Royal Melbourne Hospital i Australien.

Aalborg

Vi er centralt placeret i Aalborg bymidte med nem adgang til offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder til dig, der kommer i bil. Vores hospital har en lang række specialer repræsenteret og vores personale står klar til at give dig en tryg og grundig behandling i nye og rolige omgivelser.