Capios fysioterapi er et center for behandling og genoptræning af skulder, nakke, ryg, hofte, bækken, knæ og fodskader. Capios fysioterapeuter vurderer sammen med dig dit bevægelsespotentiale, og vi vil sammen med dig lægge et mål for træningen ved hjælp af den viden og de færdigheder, som er unik for fysioterapeuter.

Rasmus Oddershede

Rasmus Oddershede er uddannet fysioterapeut fra Fysioterapeutuddannelsen i Aarhus i 2001 og har siden videreuddannet sig med speciale inden for udredning og behandling af særligt idrætsskader, rygproblemer, komplekse smerteproblematikker samt ortopædkirurgisk genoptræning. Rasmus Oddershede er desuden uddannet i Medicinsk Akupunktur og er registreret RAB/SA-behandler, og der kan derfor opnås tilskud til akupunkturbehandling fra de fleste sundhedsforsikringer samt Sygeforsikringen Danmark. Rasmus Oddershede har siden 2005 været tilknyttet Capio Aarhus.

Capio Aarhus

Aalborg

Vi er centralt placeret i Aalborg bymidte med nem adgang til offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder til dig, der kommer i bil. Vores hospital har en lang række specialer repræsenteret og vores personale står klar til at give dig en tryg og grundig behandling i nye og rolige omgivelser.