Capio Privathospitals erfarne speciallæger i hjertekarsygdomme rådgiver og vejleder dig til den behandling, som passer til netop dig. Vi tilbyder alle patienter hurtig og effektiv undersøgelse og behandling uden ventetid og på højeste faglige niveau.

Kiomars MahboubiAnn Bovin

Ann Bovin har særlig ekspertise i udredning og behandling af iskæmisk hjertesygdom, herunder diagnostik, risikovurdering, akut behandling, efterbehandling, genoptræning og sekundær forebyggelse. Endvidere interesse for sportskardiologi, risikovurdering og flyvemedicin.

Ann Bovin forsker i hjerterehabilitering og indførte i 2007 specialiseret tværfaglig hjerterehabilitering efter akut blodprop i hjertet på sygehusene i Viborg og Skive.

Ann Bovin er speciallægeuddannet på Hospitalsenheden Vest Herning og Aarhus Universitetshospital Skejby og er til daglig sektionsleder for hjerterehabilitering på Sygehus Lillebælt Vejle.

Hjertekarsygdomme

Sygdom i hjertet medfører ofte mange bekymringer og frygt. Som patient på Capio Privathospital vil du altid blive mødt af et højt specialiseret personale, der har mange års erfaring med diagnosticering og behandling af hjertesygdomme. På den måde kan du være sikker på, at dit hjerte er i gode hænder hos os.

Hellerup

Hos Capio Hellerup har vi altid patienten i centrum. Vores erfarne teams samarbejder om at kunne tilbyde dig hurtig adgang til en tryg og sikker behandling ved nogle af landets dygtigste speciallæger. Du finder os i rolige omgivelser med kort afstand til København med nem tilgængelighed og gode transportmuligheder. Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor hos Capio Hellerup.