Capio Privathospitals erfarne speciallæger i hoftekirurgi rådgiver og vejleder dig til den behandling, som passer til netop dig. Vi tilbyder alle patienter hurtig og effektiv undersøgelse og behandling uden ventetid og på højeste faglige niveau.

Hofteprotese / ny hofte

Med en hofteprotese kan vores kirurger give dig en ny hofte, som i langt de fleste tilfælde vil afhjælpe dine smerter og gener i hoften, så du samtidig genvinder mobilitet. Det giver gode betingelser for, at du igen kan foretage de aktiviteter, der er med til at øge din livskvalitet.

Hofteartroskopi

Med en hofteartroskopi kan vores kirurger foretage meget præcise undersøgelser og operationer i din hofte, der er både skånsomme og effektive. I samarbejde med vores anæstesipersonale sørger vores erfarne kirurgiske team for, at du er i trygge hænder under hele operationen.

Christian Hofbauer

Christian Hofbauer har beskæftiget sig med hoftekirurgi siden 2005. Han har haft ophold på Princess Elizabeth Orthopaedic Centre i Exeter, England, der anses for et af verdens førende hospitaler, hvad angår hoftekirurgi. Derudover har han stor erfaring med isætning af primære hofteproteser samt revisionskirurgi. Han har opereret mere end 3000 patienter med enten primære hofter eller revisioner.

Christian har i de sidste 7 år været ansat på ortopædkirurgisk afdeling i Vejle i hoftesektoren. Her har han udelukkende beskæftiget sig med hoftekirurgi. Afdelingen er international anerkendt inden for udvikling af sikre og hurtige patientforløb. Han er desuden kontaktansvarlig Overlæge på operationsgangen.

Ole Jakobsen

Ole Jakobsen er specialist i hofte- og knæ-alloplastikker - både primære og sekundære - som har været hans hovedbeskæftigelse gennem mere end 20 år.

Ole har udført >1500 knæalloplastikker og >1500 hoftealloplastikker.

Capio Aarhus

Aalborg

Vi er centralt placeret i Aalborg bymidte med nem adgang til offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder til dig, der kommer i bil. Vores hospital har en lang række specialer repræsenteret og vores personale står klar til at give dig en tryg og grundig behandling i nye og rolige omgivelser.