Capio Privathospitals erfarne speciallæger i mave-tarmkirurgi rådgiver og vejleder dig til den behandling, som passer til netop dig. Vi tilbyder alle patienter hurtig og effektiv undersøgelse og behandling uden ventetid og på højeste faglige niveau.

Galdesten og fjernelse af galdeblære

Sten i galdeblæren kan udløse store smerteanfald og er en alvorlig tilstand, der skal behandles af professionelle mavetarmkirurger. Hos Capio tilbyder vi at fjerne galdeblæren og dermed også stenene, så du bliver smertefri og undgår at tilstanden opstår igen.

Marie Kirk

Marie er uddannet Klinisk Diætist.

Hun har beskæftiget sig med fedmekirurgi og medicinsk behandling af overvægt siden 2017. 

Marie har stor interesse inden for arbejdet med vaner, motivation og ændring af adfærd i forbindelse kirurgi og medicinsk behandling. 

Uffe Raundahl

Uffe Raundahl er speciallæge i kirurgi og har beskæftiget sig med fedmekirurgi siden 2004.

Uffe er tidligere overlæge på Aarhus Universitetshospital med ansvar for avanceret kikkertkirurgisk fedmebehandling.

Jesper Bjerg

Jesper Bjerg er speciallæge i kirurgi med subspecialisering inden for brokkirurgi og galdestenskirurgi. Han fungerer som leder af sektionen for galdestens- og brokkirurgi på Kirurgisk Afdeling, OUH Svendborg, der er en af landets største afdelinger, hvad angår antal brok- og galdestensoperationer.Jesper har således stor erfaring med både åben og laparoskopisk kirurgi inden for disse områder. Derudover varetager han regionsfunktion for avanceret brokkirurgi og har endvidere en stor erfaring med kikkertundersøgelse af både mavesæk, tyktarm og endetarm (gastroskopi og koloskopi).