Capio Privathospital Aarhus tilbyder MR-scanning af prostata (blærehalskirtlen) på vores Siemens 3T MR-scanner i Aarhus. Med en MR-scanning er det muligt at skelne mellem godartede og ondartede knuder i prostata.

MR-scanning af prostata

Prostatakræft er den hyppigste form for kræft blandt mænd i Danmark. Hos Capio Privathospital foretager vi MR-scanninger af prostata, der er en uskadelig og smertefri undersøgelse, som giver et godt billede af, hvor kræften sider og dens omfang.

MR Aarhus

I centrum af Aarhus by finder du MR-scanning Aarhus. Her kan vi tilbyde dig hurtigt adgang til MR-scanninger hos vores erfarne radiografer og radiologer, der sammen sikrer dig en grundig og tryg scanningsoplevelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken.
Capio Aarhus

Hellerup

Hos Capio Hellerup har vi altid patienten i centrum. Vores erfarne teams samarbejder om at kunne tilbyde dig hurtig adgang til en tryg og sikker behandling ved nogle af landets dygtigste speciallæger. Du finder os i rolige omgivelser med kort afstand til København med nem tilgængelighed og gode transportmuligheder. Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor hos Capio Hellerup.