Capio Privathospitals erfarne speciallæger i neurofysiologi rådgiver og vejleder dig til den behandling, som passer til netop dig. Vi tilbyder alle patienter hurtig og effektiv undersøgelse og behandling uden ventetid og på højeste faglige niveau.

Martin Lauritzen

Martin Lauritzen er medicinsk kandidat fra Københavns Universitet 1978 og blev efterfølgende uddannet ved københavnske hospitalsafdelinger. Han arbejdede videnskabeligt i USA i 1 år og har specialistanerkendelse i klinisk neurofysiologi.

Neurofysiologi

En nerveledningsundersøgelse er en meget vigtig del af udredningen for en række sygdomme i nervesystemet. Hos Capio Privathospital kan vi tilbyde dig hurtig adgang til en ENG/EMG udført af vores specialister, der ønsker at gøre din udredning så præcis og tryg som mulig.
Capio Aarhus

Hellerup

Hos Capio Hellerup har vi altid patienten i centrum. Vores erfarne teams samarbejder om at kunne tilbyde dig hurtig adgang til en tryg og sikker behandling ved nogle af landets dygtigste speciallæger. Du finder os i rolige omgivelser med kort afstand til København med nem tilgængelighed og gode transportmuligheder. Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor hos Capio Hellerup.