Capio Privathospitals erfarne speciallæger i neurologi rådgiver og vejleder dig til den behandling, som passer til netop dig. Vi tilbyder alle patienter hurtig og effektiv undersøgelse og behandling uden ventetid og på højeste faglige niveau.

Faisal Mohammad Amin

Faisal Mohammad Amin har mange års erfaring med udredning og behandling af især hovedpine. Faisal er Afdelingslæge med subspeciale i hovedpine og stroke ved Rigshospitalets hovedpinecenter i Glostrup samt Klinisk lektor for masteruddannelsen i hovedpinesygdomme ved Københavns Universitet.

Matthias Bode

Matthias Bodes særlige ekspert områder er bevægeforstyrrelser, behandling med Botulinumtoxin for hemifaciale spasmer, dystoni og spasticitet (ikke kosmetisk) og kognitive forstyrrelser/demens. Varetager desuden udredning og behandling af alle typer neurologiske lidelser med baggrund i mange års klinisk erfaring.

Claus Madsen

Claus Madsens særlige ekspert områder er multiple sclerose, akut neurologi, spasticitetes behandling inkl. pumpe-behandling samt Botox-behandling (ikke kosmetisk), men varetager alle typer af neurologisk behandling gennem mange års klinisk erfaring.

Claus Madsen er født i 1961 i København og uddannet læge i 1989 samt speciallæge i neurologi i 1997.

Daniel Kondziella

Daniel Kondziella blev uddannet som speciallæge i neurologi ved Rigshospitalet i København og Sahlgrenska Universitetssygehuset i Gøteborg. Han har været ansat som speciallæge og overlæge ved neurologisk afdeling på Rigshospitalet siden hhv. 2010 og 2013. Som Nordens første neurolog bestod Daniel i 2009 den Europæiske speciallægeeksamen i neurologi. Han har publiceret mere end 70 videnskabelige artikler samt ”Neurology at the Bedside”, Danmarks første internationale lærebog i klinisk neurologi.

Aydin Gozalov

Aydin Gozalov er overlæge, ph.d., ved Dansk Hovedpinecenter og neurologisk afdeling, Glostrup Universitetshospital.
Siden 2001 har Aydin Gozalov været involveret i hovedpineforskning og ansvarlig for kraniofacial smerte/trigeminusneuralgi unit i dansk hovedpine center.

Gildhøj

Hos Capio Gildhøj står vi klar til at byde dig velkommen indenfor til specialistbehandling i rolige omgivelser. Vi tilbyder undersøgelse og behandling inden for mange forskellige specialer, hvor vi blandt andet er et af landets største hospitaler i ryg- og ortopædkirurgi. Du finder os i nærheden af København, hvor vi har gode parkeringsforhold og nem tilgængelighed. Her på siden er der praktisk information, der kan være nyttig for dig at kende, inden dit besøg hos os.