Capio Privathospitals erfarne speciallæger i øre, næse og halskirurgi rådgiver og vejleder dig til den behandling, som passer til dig. Vi tilbyder alle patienter hurtig og effektiv undersøgelse og behandling uden ventetid og på højeste faglige niveau.

Skæv næseskillevæg

Operation for skæv næseskillevæg foretages for at rette skævheder i næseskillevæggen, som generer luftpassagen. Operationen foregår gennem et snit fortil i næseskillevæggen uden ydre ar. Skæve dele af næseskillevæggen flyttes ind til midten eller fjernes. I nogle tilfælde foretages der samtidig en formindskelse af næsens muslingeben for at give mere plads.

Fjernelse af mandler

Hos Capio foretager vi tonsillektomier, der betyder kirurgisk fjernelse af mandlerne (tonsillerne). Selv om indgrebet udføres mindre hyppigt end tidligere, er det stadig en af de mest almindelige operationer, der udføres – særligt hos børn.

Jeanne Annette Rungby

Jeanne Annette Rungby har særligt erfaring inden for operation af skæv næseskillevæg og ydre næse samt almindelige øre-næse-halsindgreb som fjernelse af mandler, drøbel, polypper og drænanlæggelse. Desuden mindre indgreb herunder diverse plastikkirurgiske indgreb på ydre ører f. eks rekonstruktion af øreflip efter stretches (for store huller efter øreringe) i lokalbedøvelse.

Per Leganger Larsen

Per Larsen er overlæge og speciallæge i øre-, næse-, halssygdomme (oto-rrhino-laryngologi). Han arbejder for nuværende som konsulent på Capio i Hellerup og var med til at indføre øre-næse-halsspecialet på Capio Hellerup (daværende CFR) i 2011. Han har tidligere arbejdet ved flere Københavnske privathospitaler og gør det fortsat.Per Larsen behersker de fleste øre-, næse- og halskirurgiske indgreb, men har subspecialiseret sig i funktionel kikkertvejledt bihulekirurgi og høreforbedrende indgreb. Han arbejder derfor i dag fortrinsvis med bihulekirurgi, lukning af huller i trommehinden (myringoplastik) og mellemørekirurgi med rekonstruktion af øreknoglekæden (høreforbedrende operationer) samt septumplastik (operation for skæv næseskillevæg).

Christian von Buchwald

Christian von Buchwald arbejder på Capio Hellerup som konsulent med speciel interesse i næse- og bihulekirurgi.

Kristian Bruun Petersen

Kristian Bruun Petersen er speciallæge i øre-, næse- og halskirurgi og arbejder som næse- og bihulekirurg på Aarhus Universitets Hospital. Han varetager udredning og behandling af kroniske næse- og bihulerelaterede sygdomme og både almen og højtspecialiseret funktionel og kosmetisk næsekirurgi. Han sidder i Allergicenter Vest, der varetager behandlingen af de mest komplekse tilfælde af kronisk næse- og bihulebetændelse i Vestdanmark, og har indtil for nyligt været lægefaglig leder af Søvnklinikken på AUH.

Viggo Balle

Speciallæge i otorhinolaryngologi med strube- og hoved-halskirurgi som særligt interesseområde.

 

Øre-, næse- og halskirurgi

På Capio Privathospital kan vi tilbyde dig hurtig adgang til en tryg og professionel udredning for dine øre-, næse- og halssymptomer. Det betyder, at vi hurtigt kan få igangsat den rigtige behandling til lige netop dine specifikke symptomer.
Capio Aarhus

Hellerup

Hos Capio Hellerup har vi altid patienten i centrum. Vores erfarne teams samarbejder om at kunne tilbyde dig hurtig adgang til en tryg og sikker behandling ved nogle af landets dygtigste speciallæger. Du finder os i rolige omgivelser med kort afstand til København med nem tilgængelighed og gode transportmuligheder. Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor hos Capio Hellerup.