Capio Privathospital har nogle af landets dygtigste specialister inden for behandling af overvægt. Vores vægttabsbehandlinger har til formål at give dig en bedre livskvalitet samt at mindske lidelser og risiko for sygdomme forbundet med din overvægt.

Uffe Raundahl

Uffe Raundahl er speciallæge i kirurgi og har beskæftiget sig med fedmekirurgi siden 2004.

Uffe er tidligere overlæge på Aarhus Universitetshospital med ansvar for avanceret kikkertkirurgisk fedmebehandling.

Marie Kirk

Marie er uddannet Klinisk Diætist.

Hun har beskæftiget sig med fedmekirurgi og medicinsk behandling af overvægt siden 2017. 

Marie har stor interesse inden for arbejdet med vaner, motivation og ændring af adfærd i forbindelse kirurgi og medicinsk behandling. 

Behandling af overvægt

Capio Privathospital har nogle af landets dygtigste specialister inden for behandling af overvægt, herunder fedmekirurgi og medicinsk behandling af overvægt. Vores vægttabsbehandlinger har til formål at give dig en bedre livskvalitet samt at mindske lidelser og risiko for sygdomme forbundet med din overvægt.

Hellerup

Hos Capio Hellerup har vi altid patienten i centrum. Vores erfarne teams samarbejder om at kunne tilbyde dig hurtig adgang til en tryg og sikker behandling ved nogle af landets dygtigste speciallæger. Du finder os i rolige omgivelser med kort afstand til København med nem tilgængelighed og gode transportmuligheder. Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor hos Capio Hellerup.