Capio Privathospitals erfarne speciallæger i rygkirurgi rådgiver og vejleder dig til den behandling, som passer til dig. Vi tilbyder alle patienter hurtig og effektiv undersøgelse og behandling uden ventetid og på højeste faglige niveau.

Stivgørende operation i lænden

Hos Capio Privathospital tilbyder vi stivgørende operation i lænden. Vores erfarne kirurger står klar til at give dig en sikker og tryg behandling, der har til formål at nedsætte dine smerter, samt at øge dit funktionsniveau og livskvalitet.

Dhia Al-Fadli

Højt kvalificeret speciallæge i ortopædkirurgi med speciale i rygkirurgi og behandling af bækkenfrakturer.

Jakob Gram Carlsen

Jakob Gram Carlsen er overlæge og speciallæge i neurokirurgi med speciale i rygkirurgi. Han diagnosticerer og behandler alle degenerative lidelser i rygsøjlen og omgivende nervestrukturer.

Alexander Isenberg-Jørgensen

Alexander Isenberg-Jørgensen har i Tyskland beskæftiget sig med rygproblemstillinger på højt specialiseret niveau fra 2006-2012. Fra 2012-2018 har han arbejdet som overlæge på Rygcenter Syddanmark med fokus på primær operativ behandling af degenerative lidelser i lænderyg og hals/nakke, dels med åben, dels med minimalt invasive og mikroskopisk avancerede teknikker.

Medforfatter til den nationale kliniske retningslinje for behandling af nakkesmerter.
Genindføring af operativ og konservativ behandling af smertegivende overgangsvariationer i lænde/bækkenområde i Danmark.
Radiofrequenzablation (RFA/ Denervation) af Facedled og SI-led som smertebehandling af lænde- og nakkesmerter efter forudgående blokader.

Peter Blyme

2016 Ansat på Gildhøj Privathospital

1990-2016 Ortopædkirurgisk afdeling, Rigshospitalet

1986-1990 Ortopædkirurgisk afdeling KAS Gentofte m. sideuddannelser i Anæsti og Rheumatologi

1985-1986 Ortopædkirurgi Nykøbing Falster

1983 Uddannet læge, Københavns Universitet

 

Tidligere væsentlige ansættelser

1999-2016 Overlæge på ryg/traume og rygsektionen, Rigshospitalet

1993-1999 Reservelæge og afdelingslæge, Rigshospitalet

1991 Kursist i ortopædkirurgi, Rigshospitalet