Capio Privathospitals erfarne speciallæger i skulderkirurgi rådgiver og vejleder dig til den behandling, som passer til netop dig. Vi tilbyder alle patienter hurtig og effektiv undersøgelse og behandling uden ventetid og på højeste faglige niveau.

Skade på rotator cuff (overrevet sene i skulder)

Hos Capio kan vi hjælpe dig med at behandle en overrevet sene i skulderen (rotator cuff), som er en smertefuld tilstand hos patienten, der begrænser aktivitetsniveauet og i mange tilfælde går ud over patientens livskvalitet. I dag har man god erfaring med at behandle tilstanden effektivt. Vores kirurger står klar til at vejlede og hjælpe dig tilbage mod en smertefri hverdag.

Indeklemningssyndrom (impingement)

Patienter med indeklemningssyndrom har svært ved at bruge deres arm som normalt, uden at det udløser smerter i skulderen. Impingement er en tilstand, der er til stor gene i hverdagen og som påvirker patientens livskvalitet. Hos Capio kan vores dygtige kirurger hjælpe med en effektiv og sikker behandling af indeklemningssyndrom.
Capio Aarhus

Aalborg

Vi er centralt placeret i Aalborg bymidte med nem adgang til offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder til dig, der kommer i bil. Vores hospital har en lang række specialer repræsenteret og vores personale står klar til at give dig en tryg og grundig behandling i nye og rolige omgivelser.