Capio Privathospitals erfarne speciallæger i urologi rådgiver og vejleder dig til den løsning, som passer til netop dig. Urologi omhandler udredning og behandling af lidelser i urinvejene (nyrer, urinleder, blære og urinrør) hos mænd og kvinder og sygdomme i de mandlige kønsorganer.

Forhudsforsnævring

Forhudsforsnævring ses både hos mindre drenge og hos voksne mænd, hvor tilstanden eksempelvis kan opstå som følge af sygdom. Hos Capio kan vores dygtige urologer hjælpe dig med et kirurgisk indgreb, som fjerner generne og forebygger yderligere komplikationer ved tilstanden.

Sükrü Oguzkan Topçu

Subspecialiseret i idrætskirurgi og kikkertkirurgi indenfor primært knæ/hofter og skulder.

Bjarne Kromann-Andersen

Bjarne Kromann-Andersen er uddannet kirurg og urolog på afdelinger i København. Han var i perioden 1995-2001 ansat ved urologisk afd. på Rigshospitalet og var fra 2001-2019 overlæge ved urologisk afd. på Herlev Hospital. Bjarne Kromann-Andersen har været med til at indføre minimal invasiv kirurgi, dvs. laparoskopisk kirurgi og robotassisteret laparoskopisk kirurgi i urologien.

Morten Jønler

Fra 2005 til 2013 ansat som overlæge ved urologisk afsnit, organkirurgisk afdeling, Regionshospitalet Viborg. Aktuelt ansat som overlæge ved urologisk afsnit, Ålborg Universitetshospital, ved siden af sit virke hos Capio Viborg.

Udover generelle kirurgiske og urologiske kompetencer er Morten Jønlers specielle interesse og virkeområde udredning og behandling af vandladnings-problemer (prostata), herunder udredning af kræft i prostata og andre kræftsygdomme i urinvejen. Desuden varetages medicinsk og kirurgisk behandling af impotens, vandladningsbesvær og sygdomme i penis og pung.