Behandling med maveballon

Behandling med maveballon

Metoden med en maveballon anvendes til overvægtige, voksne patienter med et Body Mass Index (BMI) på over 27, og som ikke har været i stand til at tabe sig gennem kost og motion. Metoden er beregnet til at blive brugt, mens en patient deltager i en kost- og motionsplan overvåget af en fagperson.

Placering af maveballonen

Maveballonen placeres i mavesækken og fyldes med saltvand, så den optager plads i mavesækken og giver mindre plads til mad. Ballonen føres ned i mavesækken gennem spiserøret ved hjælp af en kikkert (endoskopi) og fjernes på samme måde efter endt behandling. Indgrebet udføres i lokalbedøvelse.

Herunder kan du se priser for behandling med maveballon hos Capio. Vi anvender både Medsil, Spatz og Orbera maveballon. Du kan læse om de tre typer maveballon her

Den 1. september 2013 trådte en ny lovgivning om patientforsikring i kraft. Alle undersøgelser og behandlinger, som udføres efter denne dato, tillægges et gebyr på 5 % til dækning af den lovpligtige patientforsikring.

Priserne er inkl. forundersøgelse, placering og fjernelse af ballon samt kostvejledning ved sygeplejerske. Bemærk, at maveballoner skal forudbetales.

Priser - Maveballon

Behandling Bedøvelse Indlæggelse Pris
Forundersøgelse     Gratis
Medsil maveballon 6 mdr., normalpris kr. 20.000 Lokal Nej

Kampagnepris:
Kr. 17.000,00

Medsil maveballon 12 mdr., normalpris kr. 32.000 Lokal Nej Kampagnepris: 
Kr. 27.000,00
Spatz maveballon, justerbar, 12 mdr. inkl. justering Lokal Nej Kr. 32.000,00
Orbera maveballon 6 mdr. Lokal Nej Kr. 23.000,00

 

Speciallæger og behandlere