Effekt af behandlingen

Hvem kan have effekt af behandling med maveballon?

Du skal være fyldt 18 år for at få en maveballon. Derudover skal dit BMI være på 27 eller derover. I Danmark er behandlingen ikke godkendt til behandling af personer med et BMI på under 27.

Vægttab med maveballon er ikke en nem løsning, men skal ses som en hjælp til at komme i gang med at tabe sig. For at få effekt af behandlingen skal man være motiveret for livsstilsændringer og følge lægens anvisninger.

Hvem kan ikke blive behandlet med maveballon?

Personer, der f.eks. tidligere er opereret på mavesækken eller har alvorlig sygdom i hjerte, lunger, lever eller nyrer, er uegnede til behandling med maveballon. Derudover er der visse typer medicin, som ikke må kombineres med behandlingen med maveballon, f.eks. Marevan og Hjertemagnyl.

Herunder kan du se priser for behandling med maveballon hos Capio. Vi anvender både Medsil, Spatz og Orbera maveballon. Du kan læse om de tre typer maveballon her

Den 1. september 2013 trådte en ny lovgivning om patientforsikring i kraft. Alle undersøgelser og behandlinger, som udføres efter denne dato, tillægges et gebyr på 5 % til dækning af den lovpligtige patientforsikring.

Priserne er inkl. forundersøgelse, placering og fjernelse af ballon samt kostvejledning ved sygeplejerske. Bemærk, at maveballoner skal forudbetales.

Priser - Maveballon

Behandling Bedøvelse Indlæggelse Pris
Forundersøgelse     Gratis
Medsil maveballon 6 mdr., normalpris kr. 20.000 Lokal Nej

Kampagnepris:
Kr. 17.000,00

Medsil maveballon 12 mdr., normalpris kr. 32.000 Lokal Nej Kampagnepris: 
Kr. 27.000,00
Spatz maveballon, justerbar, 12 mdr. inkl. justering Lokal Nej Kr. 32.000,00
Orbera maveballon 6 mdr. Lokal Nej Kr. 23.000,00

 

Speciallæger og behandlere