Velkommen til MR-scanning Viborg

Ved Viborg Stadion finder du MR-scanning Viborg. Her står vores erfarne radiografer og radiologer klar til at tilbyde dig hurtigt adgang til en grundig og sikker MR-scanning. Det professionelle team samarbejder om at give vores patienter en tryg og rolig scanningsoplevelse, hvor vi har øje for patienten hele vejen. Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken.

Praktisk information

Capio MR Viborg er beliggende på Viborg Stadion ca. 350 meter fra Capio Privathospital Viborg, 1,3 km fra banegården og 1 km fra gågaden. Der er indgang fra Tingvej 15 C.

Du skal selv sørge for transport til og fra hospitalet.

Kørsel

Såfremt du ikke selv har mulighed for at bestille hjemtransport, kan vi være behjælpelige med at bestille Falck, Taxa eller Flextrafik.

Hvis du er henvist fra et offentligt sygehus, kan du have mulighed for at få kørselsgodtgørelse. Kontakt da dit hjemmesygehus eller patientrådgiver for hjælp til dette.

Offentlig transport

Hospitalet ligger 1,2 km fra Viborg Banegård, ca. 15 minutters gang. Det er nemt at finde en bus fra banegården, der går ud til klinikken eller i gåafstand derfra.

Parkering
Du kan parkere gratis lige foran MR Viborg – husk at stille p-skiven. Der er 2 timers fri parkering.

 

Om MR Viborg

Hos MR Viborg tilbyder vi hurtig adgang til MR-scanninger af højeste kvalitet udført af erfarne specialister. Da gode scanningsbilleder ofte er afgørende for at kunne stille den rette diagnose, er vi glade for at kunne tilbyde vores patienter MR-scanninger i moderne maskiner med høj billedkvalitet. Hvis du har spørgsmål, kan du læse mere om MR-scanninger her, hvor vi svarer på mange af de typiske spørgsmål og bekymringer, som vores patienter står med. Du er selvfølgelig også altid meget velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger længere oppe på siden. Vi ser frem til at give dig en tryg og professionel scanningsoplevelse hos MR-scanning Viborg.

Øvrige afdelinger